5 cocuğu, 24 torunu ve 20'de torununun cocuğu bulunan Mersin'de kızıyla yaşayan 105 yaşındaki Fikriye Cam, gecen Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle hacca gitti. Akraba ziyareti icin Adana'ya gelen Cam, burada İHA muhabirine, Turkiye'nin guvenli bolge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusuna yonelik duzenlediği ‘Barış Pınarı Harekatı'na giden Mehmetciklere her gun dua eteğini soyledi.
“Cok dua ediyorum”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da her gun dua ettiğini belirten Cam, “Allah askerimize ve Cumhurbaşkanımıza kuvvet versin. Allah onu duşurmesin. Cok dua ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ı cocuğum gibi seviyorum” ifadelerini kullandı.
“Teror cok felakettir”
1974 yılındaki Kıbrıs Barış Harekatı'nı iyi hatırladığını ve ulkenin durumunun o zaman cok iyi olmadığını soyleyen Fikriye Cam, “Durum o zaman cok kotuydu. Şimdi cok memnunum. Allah askeri muzaffer etsin. Teror gitsin. Allah belasını versin. Teror cok felakettir. Her yeri berbat ettiler. Kıbrıs Barış Harekatı zamanında Adana'ya yeni gelmiştik. Ulke kotuydu. Şimdi daha iyi ama” diye konuştu.
Umutcan İşledici - Ruşan Anıl Atar
En yaşlı hacı Fikriye nineden Mehmetcik’e dua
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- En yaşlı hacı Fikriye nineden Mehmetcik’e dua