Kulubumuzun 111. Kuruluş Yıldonumu, Vodafone Arena’da duzenlenen torenle kutlandı. Yenileme calışmaları suren mabedimiz Vodafone Arena’da duzenlenen torene; Başkanımız Fikret Orman, Yonetim Kurulu Uyelerimiz, tum kurullarımızın başkan ve uyeleri ile tum branşlarımızdan sporcularımız ve teknik kadrolarımız katıldı. Torenin acılış konuşmasını yapan Başkanımız Fikret Orman, ‘Beşiktaşımızın 111. yılı kutlu olsun’ dedi ve şunları soyledi: “111. yılımız kutlu olsun. 111 yıldır ezeli rekabet ebedi dostluk cercevesinde gercekleştirdiğimiz sportif yarışta buyuk bir tarih yazdık. Kulubumuzun bu denli buyuyup Turkiye’nin en buyuk camiası olmasında emekleri olan değerli buyuklerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Allah aramızdan ayrılanlara rahmet eylesin, hayatta olanlara da uzun omurler versin. Yeni stadımızda buyuk başarılar kazanacağımıza inanıyorum. Yeni stadımız icin buyuk bir heyecan duyuyoruz. Bu heyecanı paylaşmak icin kuruluş yıldonumu kutlamamızı Vodafone Arena’da yapalım istedik.” “Her gun stadımız konuşuluyor. Turkiye’de 25 stat yapılıyor ama sadece bizim stadımız devlet katkısı olmadan yapılıyor. Bu stat Beşiktaşlıların alın terleriyle yapılıyor. Turkiye’nin ilk akıllı stadını inşa ediyoruz. 30 Ağustos’a stadımızı yetiştirmeye calışıyoruz. Planladığımız gibi calışmalar suruyor. Kapalı tribun kaba inşaatı nisan ayı sonunda bitecek. Eski acık tarafı mayıs sonunda, yeni acık haziran sonunda, temmuzun ilk haftasında da numaralı tribunu tamamlamak istiyoruz. Cok amaclı bir kompleks inşa ediyoruz. Benimle birlikte calışan yonetim kurulu uyesi arkadaşlarıma ve stadın yapımında emeği gecen profesyonellere teşekkur ediyorum.” Başkanımızın konuşmasının ardından 111. kuruluş yıldonumu pastası kesildi. Kulubumuzun armasının yer aldığı pastayı Başkanımız, Yonetim Kurulu Uyelerimiz, kurullarımızın başkan ve uyeleri, sprocularımız ve teknik kadrolarımız birlikte kesti. 111. kuruluş yıldonumu kutlamasında basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Futbol Genel Direktorumuz Onder Ozen, ‘Stadın bu halini gormek takımımız icin bir motivasyon kaynağı. Buyuk bir heyecanla bekliyoruz. Sadece Beşiktaş icin değil Turk futbolu icin hayırlı olmasını diliyorum. Stadın yapımında yer alan emekci kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. Vodafone Arena’nın tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Teknik Direktorumuz Slaven Bilic, “Gercekten harika gorunuyor. Cok heyecanlandım. En kısa zamanda biteceğini duşunuyorum. Calışmalar hızla ilerliyor” dedi. Vodafone Arena’da duzenlenen Kulubumuzun 111. Kuruluş yıldonumu kutlaması cekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Beşiktaş JK
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Kulubumuzun 111. Kuruluş Yıldonumu Kutlandı