"Buyuk başarılar gelecek"
Beşiktaş0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- "Buyuk başarılar gelecek"
-
12-10-2019, 10:13:16Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Teknik Direktoru Slaven Bilic takımından memnun... Sezon başından bu yana gelişim gosterdiklerini ve iyi futbol oynadıklarını soyleyen Bilic, yeni statla birlikte buyuk başarıların geleceğini vurguladı. Beşiktaş Teknik Direktoru Slaven Bilic, antrenman sonrası sohbet toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Fikret Orman'ın, "Bilic'le devam edeceğiz" sozleri hatırlatılan Hırvat teknik adam, "Başkanın olumlu ifadeleri beni mutlu ediyor. Burayı seviyorum ve benimsemiş haldeyim. Kalma isteğim cok fazla. Ama teknik direktorlerin kaderini sonuclar belirler. Arkadaşlarımla birlikte burada kalma irademiz var" şeklinde goruş belirtti. Takımın surekli olarak gelişmesi icin calıştıklarını belirten Bilic gelecek adına umutlu konuştu. Takımın oyun biciminden memnun olduğunu soyleyen Bilic, "Beşiktaş olarak yenilmesi zor bir takım olduk. Sıkı ve sağlam duruyoruz, iyi pas yapıyoruz. Zaman istemiyorum. Kupa icin 3 sene 5 sene bekleyelim demiyorum. Burası buyuk bir kulup ve hedeflerimiz başkanla aynı. Yeni statla birlikte buyuk başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu kriter Turkiye'de kupalar kazanmak, Avrupa'da başarılı olmaktır" dedi. Ust uste gelen sakatlıklar nedeniyle yapılan eleştirileri de yanıtlayan Hırvat calıştırıcı, "Takımda cok sakatlık olduğu goruşune katılmıyorum. Sakatlıkların coğu antrenman ve maclardaki darbe nedeniyle oluyor. Ust duzey takımlarla karşılaştırıldığında onların yukarısında değiliz, hatta aşağısındayız" diye konuştu. Bilic, Sivok'un sezonu kapattığını, son haftalarda kadroda yer vermediği Fernandes'ten ise yararlanmayı duşunduğunu sozlerine ekledi. Gunluk Gazeteler. __________________