Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bir yandan stat inşaatının istediği gibi gitmesinin mutluluğunu yaşarken futbol takımın da 2. sıraya yukselmesiyle rahat bir nefes aldı. Fikret Orman, kronikleşen Fernandes sorununa değinirken ve Porto'da eski gunlerine donme sinyali veren Quaresma icin de ilginc acıklamalarda bulundu. Fernandes'in ulkesinde yaptığı "Beşiktaş'ta kalacağım" acıklamalarını şaşkınlıkla karşılayan Orman, şunları soyledi: "Fernandes ulkesinde medyaya Beşiktaş'ta buyuk ihtimalle kalacağını soylemiş... Ama kiminle masaya oturup imza atacak onu bilemiyorum! Yoksa benimle mi imza atacağını soylemiş? Bizim ona yaklaşımımız ilk başta oldukca sıcaktı ama o ısrarla soğuk olanı secti. 'Q7 GOLLERİ ATIYOR AMA...' Ricardo Quaresma Porto'da golleri atıyor, herkes izliyor ama oynadığı takımdan 600-700 bin Euro alıyor yıllık. Ben ona sezonluk 2 milyon 500 bin Euro'dan 3 yıllık sozleşme onermiştim kabul etmedi. Daha ne verebilirdim ki? Oynadığı kulupte uc veya dort yılda kazanacağı parayı bir sezonda kazanmış olacaktı. Orada golleri atıyor herkes seyrediyor da bizde kaldığında o başarıyı gosterir miydi o da mechul. Takım sezon oncesinde kampa giderken kısmetse ucaktan stadın kaba inşaatını bitmiş olarak gorecek ve oradan donduklerinde stadımızda forma giyme heyecanını iclerinde hissederek yeni sezona hazırlanacaklar. 'NİSANDA CIKIYOR' Stadın catısını oyle mukemmel bir teknoloji ile yapacağız ki tamamen celik gerdirme kullanılacak ve stadyumun icinde catıya bakıldığında oyle cirkin demir goruntusu olmayacak. Ustunu de guneş panelleri ile kaplayıp hem stadyumun hem de kulubun elektriğini bedavaya getirip bir de elektrik satışından kazanılan para ile stadın tum masraflarını cıkarmış olacağız. Loca ve VIP koltukları uc yıllık, kombineleri ise yıllık satacağız ve kombineleri nisan ayı icinde satışa cıkarma niyetindeyiz." Gunluk Gazeteler __________________