Başkanımız Fikret Orman, Super Lig’de normal sezonu lider tamamlayan Hentbol Takımımız ile kutlama yemeğinde bir araya geldi. Levent Kliza Restoran’da duzenlenen kutlama yemeğine; Başkanımız Fikret Orman, 2. Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Cebi, Sayman Yonetim Kurulu Uyemiz Ahmet Urkmezgil, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Ahmet Kavalcı, Yeni Stattan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Umut Guner, Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Yalcın Kaya Yılmaz, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Erdal Torunoğulları,Basketbol Şubemizden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Hakan Ozkose, Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranc, Bric Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatorumuz Levent Cifter, Hentbol Takımımız’ın antrenoru Mufit Arın, teknik heyetimiz, hentbolcularımız, Turkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, Aygaz Pazarlama Direktoru Ercument Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek ve Aygaz Pazarlama Sorumlusu Aycan Gunduz katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları soyledi: “Bugun burada Beşiktaş'ın en başarılı takımı olan hentbol takımımızın başarısını kutluyoruz. Ligi 10 puan farkla kapatan lider takımımızın başarısı icin buradayız. En başarılı branşımız hentbol. İnşallah play-offlardan sonra 6. şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz. Ben ilk kurulduğu zamanları hatırlıyorum. İlk şampiyon olduğu sezonda da rahmetli babam yonetim kurulu uyesiydi. Başkan Rıza ağabeydi. Şampiyonluk kupası ile odamda cektirdiğim fotoğraf halen durur. O zamanlarda futbol takımımız uzun seneler şampiyon olamamıştı. Hentbol takımı bize şampiyonluğu yaşatmıştı. Kulup olarak zor gunlerden geldik. Halen bu durumu yaşıyoruz fakat artık tunelin sonundaki ışık herkes tarafından gorulmektedir Benden onceki donemlerde oyuncularımızın yaptıkları fedakarlıklar takdire şayandır. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah Beşiktaş, hentbolcularımızla birlikte şanlı bir şekilde ucacaktır. Hentbolun benim gonlumde ayrı bir yeri vardır.” Super Lig’de normal sezonu lider tamamlayan Hentbol Takımımız’ın başarısının kutlandığı etkinlik cekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi. İlgili resimlere ulaşmak icin tıklayınız kaynak
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Hentbol Takımımızın Başarısı Kutlandı