Serdar Ozkan Patlama Yapıcak Demek İyimserlikse; İyimserim! diyenler..?
Beşiktaş0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Serdar Ozkan Patlama Yapıcak Demek İyimserlikse; İyimserim! diyenler..?
-
12-10-2019, 10:08:34Kayıtlı ÜyeOnun oyununu izleyen herkesin soylediği tum eleştiriler, kulağının birinden girip diğerinden cıkma ihtimali kalmamış eleştirilerdir... Serdar Ozkan zekasıyla ve kulturuyle on plana cıkan bi futbolcu olduğuna gore gecen her mac " gercek bi tecrubeyi " işaret eder onun icin... Wolky' mle olan sohbetimizde değindiğim bi kac şeyden biri de; benciliğin bir futbol dilinin olduğuydu. Ona bencilsin denilen "bencillikle", " futbol bencilliğinin " birbirine karıştırılmaması gerektiğini savunuyorum. " Keşke topu ayağından cıkarmasa " dediğiniz topculara " sen bencil ol lutfen " manasıyla yaklaşıyosunuz, ancak bunu onun " turu ve futbol stili " gereği değil, harbiden " iyi top saklayıp, iyi calım atabildiği " icin soyluyosunuz. Ben biraz farklı bakarak; hem " başardığı " hem de " başarma potansiyeli " olduğu icin " verme o topu kimseye " derim. Serdar da bu iki ayrımdan biri icin ben ve benim gibilerden destek gorucektir, gormelidir. Ernst pas vermezse sinirlen, Ferrari calım atmaya kalkarsa noluyoruz de ama Serdar Ozkan bi şeyler denemeye calıştığında destek ver, hic olmazsa hoşgorulu olmaya calış. Onun futbol kimliğinde tatlı bi bencillik şart o tam olarak algılayamamamış olsa bile. O bir İbrahim Akın ve Burak Yılmaz gibi mental tıkanıklık icersinde değil, o topa ne olursa olsun hukmedebilen fakat bazen yanlış hukmedebilen bi oyuncu. Hukmedememek en kotusu ve klasman duşurtur bariz. Diğer bi etken, bu takımda kaliteli oyuncular genellikle savunma adamları. Kalite dağılımı arka taraflarda... ve gunumuz anlayışında ilerde bir ACKIya ihtiyac var. Kim o ackılar bizim takımda, Ekrem, Erkan Zengin (o da belli değil). İster forvet hattı kanatları olsun ister ortasaha kanatları olsun, surati ve adam eksiltme ozelliği olmayan bi takımla başarısız olursun diye bir kaide olmasa da diğerine gore bu ihtimali gucludur. Serdar' a takım icindeki turu bakımından da destek vermenin manası var bana gore. Ayrıca hissederiz, bizim bi de bu ozelliğimiz var, diyorum ki; gizli bir silah patlamaya hazır, belki şaşırmazsınız ama en azından hazır olmalısınız, Serdar Ozkan Patlama Yapıcak Demek İyimserlikse; İyimserim! diyenler..? E.A __________________