Bobo cıldırdı
Beşiktaş’ta karşılaşma oncesinde nefesler tutulmuş, gozler Manchester United sınavına cevrilmişti Beşiktaş'ta karşılaşma oncesinde nefesler tutulmuş, gozler Manchester United sınavına cevrilmişti. Hem teknik heyet hem de futbolcular son hazırlıklarını yaparken, takım icerisindeki herkes Kara Kartal'ın patronu Mustafa Denizli'nin acıklayacağı ilk 11'e kilitlenmişti. Son Galatasaray macında surpriz bir kadro kuran Denizli'nin İngiliz temsilcisine karşı tercihleri merak edilirken, o an geldiğinde olanlar oldu! Şampiyonlar Ligi'nin cok onemli bir vitrin olduğunu bilen ve kendisini ilk 11'de duşunen Bobo, hocasının acıkladığı kadroda ismini gormeyince kelimenin tam anlamıyla cıldırdı. Hocasıyla tartışan ve sinirli bir şekilde tesisleri terk eden Brezilyalı'yı arkadaşları guclukle sakinleştirebildi. Yonetim ne yapacak? Denizli'nin cok kızdığı Bobo ise, "Oynamayı bekliyordum, ismimi gormeyince cıktım eve dondum" dedi. Şimdi yonetimin nasıl bir tavır takınacağı da merak konusu. Kaynak: Orhan Yıldırım-Fanatik KartalHaber.com __________________
Bobo Cıldırdı
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Bobo Cıldırdı