Fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktor Ertuğrul Sağlam’dan izin alan Fahri Tatan, Başkent’e kiralık gidiyor. 22.08.2007 Lutfen 1 yıl izin Siyah-Beyazlı forma altında fazla şans bulamayan Fahri Tatan, teknik direktor Ertuğrul Sağlam’a başvurarak, kiralık olarak gitmek icin izin istedi. iki yıldır Beşiktaş’ta bulunduğunu belirten Tatan, “Az sayıda mac oynamanın bana zarar vereceğini duşunuyorum. Yeterli şans bulamadığım icin hocamdan izin istedim. Surekli forma giyebileceğim bir ekibe gidip, mac tecrubemi artırmak ve seneye yuvama geri donmek istiyorum” dedi. Menacerler devrede Boylesinin hem kendisi, hem de Beşiktaş icin daha hayırlı olacağını belirten Fahri’nin Ankaraspor ile goruşup anlaştığı vurgulanırken, iki kulup arasında goruşmelerin ise surduğu belirtildi. Siyah-Beyazlı kulup adına menacer Sinan Engin, Başkent temsilcisi adına da genel menacer Mehmet Şen’in gun boyu telefon trafiği yaptığı ifade edildi. Olumlu gecen goruşmeler sonrasında transferin bitmesine kesin gozuyle bakılıyor. kaynak:Fanatik
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Fahri Ankaraspor’a