Beşiktaş’ın galibiyet golunu kaydeden Ricardinho, Başkan Yıldırım Demiroren’e destek verdi, hakeme isyan etti. 21.08.2007 Beşiktaş’ın galibiyet golunu kaydeden Ricardinho, Başkan Yıldırım Demiroren’e destek verdi, hakeme isyan etti. Brezilyalı yıldız, “Bizim icin cok onemli bir pozisyondu. İki rakip oyuncu beni makasa alıp, gecmeme engel oldular. Ayağıma bir mudahale de vardı. Bu hareket hem penaltı, hem de kartı gerektirirdi. Ancak hakem ‘devam’ dedi. Bu hırs ile kendimi kaybettim” dedi. Sağ kanattan Serdar Kurtuluş’un bindirmesiyle golu hissettiğini dile getiren Rico Paşa, “Geri cekilip onumu actım ve golu attım. Eğer galip gelemeseydik, federasyon bunun altından nasıl kalkacaktı merak ediyorum” ifadesini kullandı. Kısa... Kısa... Matias Delgado dert etmiyor Kasımpaşa karşılaşmasında teknik direktor Ertuğrul Sağlam’ın yedek bıraktığı Matias Delgado sıkıntı yaşamadığını soyledi. Arjantinli yıldız, “Zorlu bir sezon gecireceğiz. Herkes yedek kalabilir. Hocamız bir rotasyon uyguluyor. Biz de kararlarına saygı duyuyoruz” dedi. Trabzon kararı bekleniyor Galatasaray derbisini seyircisiz oynayacak olan Beşiktaş’a piyango... Sivasspor karşılaşmasında cıkan olaylar nedeniyle federasyondan ağır ceza alması beklenen Trabzonspor’un, Beşiktaş mucadelesinin de seyircisiz oynanması bekleniyor. Eğer Trabzonspor da ceza alırsa, Kartal deplasmandaki iki derbiyi de boş tribunler onunde oynayacak. Kartal Yuvası Tırı Muğla’da Beşiktaş Kulubu’nun lisanslı urunlerini taraftarlara ulaştıran ve futbolseverlerin buyuk ilgi gosterdiği Kartal Yuvası tırı, Muğla’da... Bu kentteki Siyah-Beyazlı taraftarlar, bugunden itibaren 23 Ağustos tarihine kadar Muğla eski otopark onundeki mobil mağazaya ulaşabilirler. kaynak:Fanatik
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Rico Paşa da isyan etti