İllaki yıldız mı olması lazım ?
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- İllaki yıldız mı olması lazım ?
-
12-10-2019, 10:06:06Kayıtlı ÜyeEvet arkadaşlar belki şimdi diceksiniz hadi len velet sen ne anlarsın futboldan daha 16 yaşında bize gelmiş burda Futbol dersi verior ama ben yinede o At gozlukulerini takmışlara inat bu yazımı yazıyorm Hepimizin Umutlarla beklediği transferler yapıldı bilmem kac bin euro ya Ailton alındı.Bilmem kac bin dolara Kleberson alındı.Kac bin dolar a Carew alındı.Hepsini aldığımz zaman meVkiilerinin en iileriydi .Ve dunyaca tanınıyorlardı.Ama ne oldu???Beşiktaşa geldiler Buyuk umutlarla.Sonra 5 bilemedin 10 hafta sonra hepsinin sene sonu satılacağı solendi ?Neden = Takıma uyum sağlayamadılar Pascal ı aldığımızda da Yıldız değildi.Ama Nouma Beşiktaş icin oynadı.Yada BOBO yu ornek verebilriz.Şİmdi alınan Federico Higuain,Tello,Cisse Hangi birini kim tanıyor ?(şahsen ben hic birini tanımıyorum)Ama izlediğim 4-5 macta gordum ki Bu adamlar Gercekten bi şeyler yapmaya gelmişler.Gercekten Beşiktaş a katkı sağlamaya gelmişler.Taraftarlar arasındaki konusmaları da biliorm (ulan bunlar kim bunlar transfer edilirmi vs vs vs )Şİmdi soruyorum İLLaki aldığımz oyuncunun Yıldız mı olması gerekiyor ???Bizde bazı oyunculara Şans veremezmiyiz??? Yorumlarınızı bekliyorum __________________