Sevgili Beşiktaşlı kardeşlerim ve taraftar dostlarım;Hepinizden cok rica ediyorum Beşiktaşımız hakkında gaydırıgubpak haberler yayınlayan ve amacları camiamızı germekten başka birşey olmayan bu siteleri ciddiye alıp bu bolumde paylaşmayalım.Ben bunları yazarken bu bolumden sorumlu biriymişim gibi bir tavır algılanmasınıda istemiyorum...Bu benim haddim değil ama ; Bir Beşiktaşlı olarak taraftarı olduğum takımı korumak herhalde yanlış bir tutum olmaz sanırım.Boyle haberleri bizlere ulaştıran kardeşlerim tabiki tamamen iyi niyetleriyle birşeyler yapmaya calışıyorlardır, fakat:Ornek verecek olursak Y.Ekşioğlu hakkında yayınlanan haberin bile altından capanoğlu durumları cıktı(Karakartalforum) programını izleyenler bilir...Bu sadece bir ornek..Bu gunlerde hepimizin ,yazarıyla,cizeriyle,yonetimiyle,futbolcusuyla,tar aftarıyla hepimiz Beşiktaşımızın başarısı icin elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.Yanlışmı? bunlardan birtaneside Camiamız hakkında kara haber yayınlayan her kaynağı paylaşmamamız atılacak adımlardan biridir bana gore.35 senelik bir Beşiktaşlı olarak tecrubelerimden yararlanarak bunları sizlere aktarmak istedim.Yuce ALLAH'tan dileğim doğan her yavrumuzun ruhu Beşiktaşlılık ruhu ile butunleşmiş olmasıdır....Eğer ben Beşiktaşımızı nasıl seviyorsam Buyuk Taraftarınıda oyle seviyorum.Hepinize saygılar.... __________________