Şiddetle Kınıyor ve Lanetliyorum!
Beşiktaş0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Şiddetle Kınıyor ve Lanetliyorum!
-
12-10-2019, 10:03:19Kayıtlı ÜyeYalcın Karadeniz yaptığı acıklamada; Taraftarımıza karşı bu utanc verici durumdan kim sorumluysa onu şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum. Bu olay neticede Beşiktaş'ın kendi sahasında ve macında olması nedeniyle daha da utanc verici bir durum. Bu olayın arkasında kim varsa ortaya cıkıp delikanlı gibi soylemelidir. Taraftarı dovduren eğer bir yoneticiyse bu yonetici derhal istifa etmeli ve acilen Beşiktaş camiasından uzaklaştırılmalıdır. Eğer olayın sorumlusu Beşiktaş calısanıysa işine son verilip uzaklaştırılmalıdır. Bu olayı tertip edenler, arkasında duranlar acilen şerefiyle ortaya cıkmalıdır. Beşiktaşlılık duruşu bunu gerektirir. Kimseye zarar vermeden yapılan iyi ya da kotu tezahuratların cezalandırılmasını şahıslar yapamaz. Kendilerini kanun, devlet yerine koymamazlar bu cezayıda devlet verir. Tamer Kıran Boyle Birşey Yapmaz Tamer Kıran'ın boyle birşey yapacağını sanmıyorum. Fakat yapmış ise istifa etmelidir etmiyorsa, ettirilmelidir. Eğer bu olayı Tamer Kıran yaptırdıysa sonuclarınada katlanacaktır. Samet Aybaba Haddini Aşıyor Sinirli bir anında soylenen bir laftır ve surcu lisan etmiştir. Beşiktaş Kulubu, hicbir zaman kume duşmeye oynamaz ve bu konumda olmaz. Beşiktaş forması da buna musaade etmez. Galip geldikten sonra yapılan tezahurat kendisini uzmuştur. Haddini aşan bir konuşma yapmıştır. Haklı konumdan haksız duruma duşmemek lazım. Bu ifadeler onu yanlış noktaya getirir. Kim Beşiktaş, kume duşmeye oynar demiş? Ne munasebet. Olur mu oyle bir şey? Kaynak __________________