Gokhan Suzen: "En buyuk hedefimiz..."
Beşiktaş0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Gokhan Suzen: "En buyuk hedefimiz..."
-
12-10-2019, 10:02:38Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı oyunculardan Gokhan Suzen, sezonu Şampiyonlar Ligi potasında bitirmek icin cabalayacaklarını belirtti. Beşiktaşlı futbolcu Gokhan Suzen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek icin sonuna kadar mucadelelerini surdureceklerini belirtti. Gokhan, siyah-beyazlı kulubun resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin mayıs ayı sayısında yer alan roportajında, en buyuk hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu anlatarak, "Bunu sonuna kadar zorlayacağız. Olmazsa da UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Devre arasında İstanbul Buyukşehir Belediyespor'dan transfer edilen milli futbolcu, Beşiktaş'a gelmesinin bir cok nedeni olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Tabii ki en başta Turkiye'nin en buyuk takımlarından biri olması geliyor. Sonrasında Beşiktaş'ın beni ısrarla istemesi, teknik direktorumuz Samet Aybaba'nın bana karşı tutumu, taraftarların yorumları ve benim de Beşiktaş'ı cok sevmem, izlerken zevk aldığım bir takım olması gelmemdeki etkenlerdi." En buyuk hedefinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu aktaran Gokhan Suzen, "Oralarda başarılı olup ulkemi en iyi şekilde temsil etmek ve gururlandırmak istiyorum. İngiltere'yi ve futbolunu cok seviyorum. Gercekten orada cok ozel bir lig oynanıyor. Elbette bir gun orada oynamayı isterim" şeklinde goruş belirtti. kynak:http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ326013SXQ __________________