Beşiktaş'ta Şok İstifa
Beşiktaş0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'ta Şok İstifa
-
12-10-2019, 10:02:21Kayıtlı ÜyeBeşiktaş-Orduspor macında tribunde yaşanan saldırı, Beşiktaş Yonetimi'ni derinden sarstı! Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Protokol Tribunu'nden aşağıya inerek Beşiktaşlı taraftarlara saldıran kişilerin, kendi misafir listesinden girdiğini kabul ederek duyduğu derin uzuntuyu aktardı ve istifa etti. Kıran’ın yazılı acıklaması şoyle: "Orduspor macı sonrasında numaralı tribunde meydana gelen ve bir taraftarımızın darp edilmesiyle sonuclanan vahim olayla ilgili derin uzuntu icerisindeyim. Olaya karıştığı iddia edilen kişilerin dolaylı olarak benim misafir listemde tribune girdiği doğrudur. Ancak esefle kınadığım ve benim derinden yaralayan bu olayın gercekleşme şekliyle ilgili olarak benim her hangi bir dahlim olduğuna ve hatta daha da ileri gidilerek korumam olduğuna, benim talimat verdiğime dair beni derinden sarsan ve uzen ididalar tamamen asılsızdır. Goreve geldiğimden bu yana Beşiktaş'ın bir değerler sistemi uzerinden yeniden şanına yakışır bir yapılanmaya kavuşması icin aralıksız calışan bir isim olarak bu olayı benimsemem asla mumkun değlidir. Tamer Kıran bir yana hangi aklı selim insan binlerce insanınbulunduğu bir ortamda, basının gozu onunde hangi gerekce ile boyle bir şeye tevezzul eder, kendi taraftarına saldırtır? Bir Futbol Komitesi Başkanı duşunun ki, değerlerinden, yonetim felsefesinden, fair play'den, kurumsallıktan bahsedecek ve futbolun ana aktoru en buyuk destekcisi taraftarına saldırtacak. Bunu akılla mantıkla vicdanla bağdaştırmak mumkun mudur? Bir yonetici boyle bir şeyi nasıl yaptırır, aklı selim değerlendirebilen herkesin aklı ve vicdanına bırakıyorum. Buna rağmen bulunduğum mevki ve bugune kadar sergilediğim yoneticilik anlayışı gereği olayda hicbir sorumluluğum olmamasına rağmen ilk gunden beri savunduğum Beşiktaşlılık duruşu ve değerlerinin yaşatılması ve gelişerek hayat bulması adına Futbol Komitesi Başkanlığı ve Beşiktaş Yonetim Kurulu uyeliğinden istifa ediyorum. "Once taraftarım" diye soze başladığım bu kurumda Allah'ın nasip etmesiyle yonetici olma onuruna eriştim. Gorev yaptığım 13 ayda eksikleriyle doğrularıyla ama tum gonlumle verdiğim hizmette geldiğim noktada tribune geri donerken varsa bir hakkım helal ediyorum. Bu surecte el birliğiyle omuk omuza ter doktugumuz futbolcularım hocalarım calışma arkadaşlarımdan helallik diliyorum." Kaynak __________________