Erdoğan'dan Orman'a cok sert eleştiri!
Beşiktaş0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Erdoğan'dan Orman'a cok sert eleştiri!
-
12-10-2019, 10:02:13Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Kulubu Asbaşkanı Levent Erdoğan, istifasını isteyen başkan Fikret Orman'ı sert bir dille eleştirdi. Beşiktaş Kulubu Asbaşkanı Levent Erdoğan, dun yaptığı basın toplantısında istifasını isteyen kulup başkanı Fikret Orman'ı sert bir şekilde eleştirdi. Erdoğan, yaptığı yazılı acıklamada, tuzuk taslağının yangından mal kacırırcasına gundeme getirildiğini, haziran ayında da secimli kongre hesapları yapıldığını ileri surdu. Orman'ın dun yaptığı basın toplantısında kafalardaki bircok sorunun yanıtlanmadığını savunan Erdoğan, şunları kaydetti: "Tuzuk, divan kurulunda oluşturulan calışmalar sonucu hazırlanmıştır. Ancak acıklanan taslağa baktığımızda neredeyse bircok maddesi değiştirilmiş olmasına rağmen divanda tekrar tartışılmadan gundeme getirilmiştir. Neden Sayın Başkan- Hani demokrat ve katılımcıydınız. Bir yıl once 100 bin uye projesi ile ortaya cıktınız. Ne oldu da 1 yıl gecmeden uye yapım sayısına kota getirdiniz. Yeni tuzuk ile konsolide butcenin tartışılmaya başlanacağı bir donemi onerirken denetleme kurulunun uye sayısını 3'e indiriyorsunuz. Yonetim kurulu uyelerinin borclardan olan sorumluluğunu duzenleyen maddeyi, tuzuğe koyduğunuz gecici 2. madde ile 2016 yılına bıraktınız. Neden korumalara, kalkanlara, zırhlara ve ayrıcalıklara gereksinim duydunuz, Sayın Başkan neden korkuyorsunuz-." -"Asıl amacınız secimli kongredir"- Levent Erdoğan, Fikret Orman'ın asıl amacının secimli yeni kongre olduğunu savundu. Acıklamasında "Sorun sizsiniz" diyen Erdoğan, ayrıca şu goruşlerine yer verdi: ''Sayın Başkan, sizin asıl amacınız secimli yeni kongredir. O kongreyi yapabilmeniz icin bu tuzuğu alelacele gundeme getirdiğiniz apacık ortadadır. Telaşınız var anlıyorum. 18 kişilik yonetiminizi ve Beşiktaş'ı yonetemediğiniz anlaşıldı. Oluşturduğunuz yonetim kurulunun 1 yılda cokmesi ortadadır. Korkunuz size tanınan kredinin bittiğinin genel kurulda tescil edilmesidir. Sorun yonetememektir, yani sorun sizsiniz." kaynak:http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ326018SXQ __________________