Sanica Boru Elazığspor teknik patronu Yılmaz Vural, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Beşiktaş'a gitmeyi duşunebileceğini acıkladı.Sanica Boru Elazığspor, ligin bitimine uc hafta kala ligde kalmayı garantilemek icin Pazar gunu deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu macı hazırlıklarını 20 Nisan gunu yaptığı idmanla surdurdu. Teknik direktor Yılmaz Vural, Mersin'e puan veya puanlar icin gideceklerini soyledi. Beşiktaş'a gideceği yonundeki haberleri de değerlendiren Vural, "Beşiktaş'a gitmeyi her zaman isterim" dedi. Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktoru Yılmaz Vural, Mersin İdman Yurdu macına sıkı hazırlandıklarını ve tum hesaplarını puan ya da puanlar almak uzerine kurduklarını soyledi. Ligin bitimine 3 hafta kala 38 puana sahip olduklarını hatırlatan tecrubeli teknik adam Yılmaz Vural, "38 puanımız var. Bu ligde kalma puanı değil, bunun ustune koymak lazım ki, ancak o zaman kimseye muhtac olmadan, ben bu ligde kaldım diyebilesiniz. Bizim daha ligin başlarında tespit ettiğimiz puan 39'du şu anda sondan ucuncu sıradaki İstanbul Buyukşehir Belediyesi'nin 33 puanı var. Kalan 9 puan var ortada. Hepsini kazanırsa 42 puan olur, demek ki o zaman 39 puana matematiksel bakıldığında, yeten bir puan değil gibi gozukuyor. Ama rakiplerin oynayacağı macları analiz yaptığınızda bunun mumkun olmadığını veya cok cok zor olduğunu gorebilirsiniz. Oncelikle kaybetmemek ve kazanabilirsek de alacağımız 3 puanı alıp 41 puan yapıp, bu ligde kaldık diyebilmek istiyoruz" dedi. "BEŞİKTAŞ'A GİTMEYİ HER ZAMAN İSTERİM" Bir spor yazarının, "Beşiktaş'a gitmek istiyor" şeklindeki yazısını da değerlendiren Yılmaz Vural, "Beşiktaş camiası ile aram cok iyidir. Taraftarlarıyla, yoneticisiyle boyle bir husumet sokma gayreti cok yanlıştır, cirkindir, kimse bu tezgaha duşmez. Şuphesiz Beşiktaşımız, Fenerbahcemiz de, Galatasarayımız da, Trabzonsporumuz da, hatta buna Bursaspor da eklenmiştir, dolayısıyla konuyu boyle gormek vardır. Ben her zaman isterim. Beşiktaş takımında antrenman yapmak, bir zamanlar değil, her zaman isterim. Antrenor bir takıma gitmek icin calışmaz, antrenoru takımlar ister, hep bunlar yanlış ifadeler. Eğer sizin dediğiniz gibiyse ben okuyamadım yazıyı, o yuzden fazla iceriğini bilmediğim icin bir şey soyleyemem. Ama ozunde bu kelime, iş iki buyuğe doğru gidiyor. Bu soylem hepinizin katıldığı gibi, bakın onlar her şeyini tamamladı, stadına kadar. Şimdi Beşiktaş'ta onlara tekrar toparlanmak adına, bu seneyi feda yılı ilan etti. 'Bir dakika durun' dedi. 'Toparlanalım, bakın acılıyor millet. Eğer biz de onlara uyarak gitmeye calışırsak, bu makası daha da buyuteceğiz. Onun icin stadımızı yapalım, yeniden borclarımızı organize edelim' diye Fikret Orhan ve yonetimi inanılmaz bir caba sarf ediyor. Tebrik ederim kendilerini, Beşiktaş'ı. Tekrar soyluyorum, buyuk takımdır, buyuk takımlarımızdan bir tanesidir" dedi. Ote yandan bir makarna markası yetkilileri, idman oncesinde Sanica Boru Elazığspor tesislerinde teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. Kulubun sağlık, beslenme ekibi ve aşcılarına, sporcu beslenmesi ve makarnanın onemi anlatıldı. Yapılan konuşmalardan sonra pişirilen makarnalar yendikten sonra makarna firması yetkilileri teknik direktor Yılmaz Vural'a bir plaket verdi. __________________