Beşiktaş Kulubu Asbaşkanı Levent Erdoğan, sezon başı olmasına rağmen takımın Fenerbahce macında oynadığı futbolu iyi gorduğunu belirterek, ''Ancak daha once de soylediğim gibi bir forvet alınması şart'' dedi. Erdoğan, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Fenerbahce karşılaşmasında skorun her an Beşiktaş'ın lehine değişebileceğini vurgulayarak, ''Mac her an bizim lehimize de gelişebilirdi. Fakat Fenerbahce yakalamış olduğu pozisyonu değerlendirmiş oldu. Takımımız genel haliyle iyi ve mukemmeldi, bana gore. Genc oyuncularımız cok umit verdi. Daha once de belirttiğim gibi bir santrfora ihtiyacımız var. Gerci Can ve Batuhan gibi genc oyuncularımızla bu acık kapatılabilir, ama ilk etapta bu boşluğun doldurulması lazım. Cunku Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımız takdirde tecrubeli bir golcuye ihtiyacımız olacak'' diye konuştu. -''SUPER KUPA SEZON SONU OYNANMALI''- Almanya'da oynanan Super Kupa macının zamanlamasının uygun olmadığını anlatan Erdoğan, bu onemli macın sezon sonunda oynanmasının daha iyi olacağını soyledi. Asbaşkan Erdoğan, takımların henuz hazırlık aşamasında olduğunu belirterek, ''Takımlar henuz tam olarak oturmadı. Boyle bir donemde ciddi bir karşılaşmanın olması uygun değil. Bu kupa ya ligin bitiminde ya da devre arasında oynanabilir. Bu mac Beşiktaş icin buyuk sıkıntı oldu. Arka arkaya geldiğinde hesaplarsak, kısa bir surede 4 onemli mac oynamış olacağız'' şeklinde konuştu. -''ERTUĞRUL'UN ARKASINDAYIZ''- Levent Erdoğan, teknik direktorleri Ertuğrul Sağlam'ın şahsen ve yonetim olarak arkasında olduklarını soyledi. Ertuğrul Sağlam'a karşı olmasının soz konusu olmadığını vurgulayan Erdoğan, şoyle konuştu: ''Kendisi cok iyi bir Beşiktaşlı oluşu, dinamizmi ve calışkanlığı ile takdir ettiğim bir kişiydi. Ancak Beşiktaş gibi buyuk kulube biraz daha tecrube kazanarak gelmesini arzu ederdim. Onumuzde yaşanmış bir Rıza Calımbay olayı vardı. Onun da boyle bir şanssızlığa uğramamasını arzu ettiğim icin daha tecrubeli olan Beşiktaşlı olan Samet Aybaba'yı duşunmuştum. Ona karşı olduğumuzdan değil, onun daha başarılı olmasına yonelik bir arzuydu. Ama takımımızın başına gelmiş bulunduğu ve başarılı calışmalarını gorduğum takdirde inşallah endişelerimizi ortadan kaldıracaktır. Endişelerimizi calışmalarıyla azaltıyor. İnşallah daha da başarılı olacaktır. Sonuna kadar yonetim olarak arkasında ve şahsen destekcisiyim. Beşiktaş'ımıza faydalı olacağına inanıyoruz.'' -''SAĞLAM İLE ENGİN UYUM SAĞLAMALI''- Erdoğan, Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesinin, teknik direktor Ertuğrul Sağlam ile guzel bir denge ve uyum kurmaları halinde cok faydalı olacağını duşunduğunu vurguladı. Bu dengenin cok onemli olduğunu kaydeden Levent Erdoğan, şunları kaydetti: ''Bu denge sağlanamadığı takdirde, gerek menajerimiz gerek teknik direktorumuz ve dolayısıyla Beşiktaş acısından buyuk kayıp ve başarısızlık olur. O bakımdan cok ciddi anlamda bir uyum sağlanması gerekli. Herkes gorevini ve yerini bilmesi lazım. Bu sağlandığı takdirde Beşiktaş'ımızın performansının iki katına cıkacağından kimsenin şuphesi olmasın.'' Asbaşkan Erdoğan, taraftarlara da mesaj gondererek, takımın bu sezon gostereceği performansına guvenmelerini, birlik ve beraberliği bozmadan hareket etmelerini istedi. -''SHERİFF MACI ONEMLİ''- Kendileri icin onem taşıyan Super Kupa macına biraz eksik kadroyla cıktıklarını hatırlatan Levent Erdoğan, Moldova'nın Sheriff takımıyla oynayacakları eleme macına da buyuk onem verdiklerini soyledi. Erdoğan, artık Sheriff macına konsantre olduklarını anlatarak, ''Bu maca kilitlendik. 1-0'lık skor avantajımızı iyi kullanacağımızı duşunuyorum. Kullanmak da zorundayız. Buradan başarılı cıktığımız takdirde Zurih macı da deplasmanda olacak, onu da aşıp Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaya calışacağız'' diyerek sozlerini tamamladı.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "Forvet şart"