Toraman: "Kendimi herkesten ağır eleştiririm"
Beşiktaş0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Toraman: "Kendimi herkesten ağır eleştiririm"
-
12-10-2019, 10:00:31Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman, kendi performansını en iyi yine kendisinin değerlendirdiğini soyledi. Siyah-beyazlı kulubun aylık resmi yayın organı ''Beşiktaş Dergisi''nin ağustos ayı sayısında roportajı yer alan İbrahim Toraman, ozellikle basın tarafından yapılan eleştirilerden rahatsız olmadığını belirterek, ''Ben kendimi herkesten ağır eleştiririm. Mactan sonra eve gidince, performansımın analizini cok iyi yaparım'' dedi. Kendi eleştirilerini kendisi yaptığı icin basında yer alan eleştirilerden rahatsız olmadığını anlatan başarılı oyuncu ''Zaten herkes sahadaki performansı goruyor. Bazı yorumcular futbolcuların kişilik haklarına yonelik eleştiriler yapıyorlar ki, bu cok kotu. Benim başıma gelmedi ama arkadaşlarıma yapıldığı zaman da hic hoş karşılamıyorum. Sonucta bu bizim mesleğimiz ve biz sahada yaptıklarımız ile eleştirilmeliyiz. Gercekten inandığım yorumcuları dikkatli dinliyorum. Eğer benimle ilgili kotu bir eleştiri yapmışlarsa, dikkate alıyorum. Ama bazılarını ise hic ciddiye almıyorum'' diye konuştu. ''BEŞİKTAŞ'TA SORUMLULUKLARIMIN BİLİNCİNDE OLDUM'' Cok genc bir yaşta Beşiktaş forması giymeye başladığını anlatan İbrahim Toraman, ''Herkesin hata yapmaya hakkı vardır. Hata da yapılır. Ama bir hatayı, ikinci defa, ucuncu defa yapmamak gerekir'' derken, sozlerini şoyle surdurdu: ''Beşiktaş'ta oynayan bir futbolcu olarak, her zaman sorumluluklarımın bilincinde oldum. Cok buyuk bir camianın futbolcusuyuz ve her yaptığımız hareket, ağzımızdan cıkan her demec milyonlarca taraftarımız tarafından izleniyor. Kocaman bir ailenin mensubuyuz. Bu nedenle her şeye dikkat etmek zorundayız. Buralara gelmek kolay ama burada kalmak cok zor. Nereden geldiğimi cok iyi bildiğim icin, bulunduğum yerin değerini de biliyorum. Bu yerde kalıcı olmak icin cok calışmak gerekiyor. Zirve zordur, yuksekler daha cok yel alır. Zor şartlardan geldiğim icin bircok şeyi aşmış bir insanım. Her konuda kendime guvenirim. Eğer yanlış bir şey yapmışsam, ozur dilemesini de bilirim ve hatayı da kabullenirim. Bizim ornek olmamız lazım. Buraya gelene kadar nasıl calıştıysak, bundan sonra daha cok calışmamız lazım.'' Hayatındaki vazgecilmezleri olarak ailesini, Beşiktaş'taki performansını ve siyah-beyazlı kulubun yakalayacağı başarıları gosteren Toraman, ''Boyle buyuk bir camiada, bu genc yaşta kaptan olmanın herkese nasip olacağını zannetmiyorum. Şampiyonluklar ve kupalar elde etmek onemli benim icin. Super Kupa'yı, Turkiye Kupası'nı kazandık. O zamanki mutluluğu hicbir zaman unutamam. Bununla ilgili resimleri ve videoları arşiv yaptım'' şeklinde konuştu. Mynet __________________