Alıntı:
B e l E N g i N
Alıntı:
Alıntı:
Hayattaki en buyuk eğlence başkalarının ' yapamazsın ' dediğini yapmaktır.
* Oscar Hakan Tayfur Sivok Antonio Ferrari Guirao Toraman Federico Ernst Constantin Dağ Bayram Tello Nihat Nihat * Buyuk anlatı; Haktan Canevi BeşiktAŞK' ı Bu Foruma Sığar Mı? Unsuz Duşunur; Henuz Sessiz Duşunur Bizim Elimizin Yetiştiği Yere Sizin Hayaliniz Yetmez " Duzgun İnsan Siyah Beyaz' dan hoşlanır. " Peker Acıkalın Bana Futbolu Oyle Bir Anlat ki; Sadece Futbolu Bilmediğini Oğreneyim Hicbiri Zlatan IBRAHIMOVIć' ten Buyuk Değil (1996' dan Beri IBRA CADABRA) Eğer Arkasına Bile Bakmadan Atağa Cıkan Hucumcular Gorurseniz; Bilin ki Sergio RAMOS o Takımdadır " Muzik yapmaya başlamasaydım kesin futbolcu olurdum! Bir gun kuzenimin getirdiği Queen plağıyla her şey değişti. " Max Cavalera (Soulfly, Ex-Sepultura) Gollerini İzlemeye Kıyamadığım, Hicbir şey Yapmadığında Bile O Cubuklu Kutsala Duşen Saclarını, Savaş Filmlerindeki Kahraman Edanı Gordukce; Zaten Nazar Değmesin Diyorum. AMİN (ForzaBeşiktaş Forum, - M.E.DELgado - E.A alıntı) Beşiktaşlı ! Soyleyeceğin Her Lafın, Yapacağın Her Hareketin Oncesinde; Aleme Nam Salan Gucunu ve Yeryuzunun Gelmiş Gecmiş En Buyuk Taraftarını Temsil Edeceğini ASLA UNUTMA ! E.A
Biz Hic de SANAL Bir Şey Yapmıyoruz...
Ş a M P i Y o N Frmtr/ BEŞİKTA
Renktaşı tebrik ediyoruz . Renktaşa destek vermek icin tıklamanız yeterli
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- ForumTR Beşiktaş Dergisi | Ağustos | Ayın İmzası