İtalyan yıldız, “Sakatlıklar yuzunden kadroda istikrar sağlayamadık. Bu donemi en az kayıpla atlatırsak, zirveyi ele geciririz” dedi. Transferi buyuk olay yaratan Matteo Ferrari, her gecen gun sergilediği performansla beğeni topluyor. Ancak Beşiktaş’ın kaybettiği puanlar, İtalyan yıldızın da canını sıkıyor... FANATİK’e durum değerlendirmesi yapan başarılı defans oyuncusu, carpıcı acıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlı kulube her gecen gun daha cok alıştığını belirten Ferrari, “Sakatlıklar yuzunden her maca farklı kadroyla cıkmaya mecbur kalıyoruz. Bircok yeni ve gecen sezon banko oynayamayan futbolcu gorev alıyor. Boyle olunca, saha icerisinde bir problem yaşanması cok doğal. Benim gorduğum en buyuk sorun burada. Sıkıntı cozmek adına, iskelet kadronun bir araya gelmesini bekleyeceğiz. Geciş donemini en az kayıpla atlatırsak, onumuzde kimse duramaz” dedi. ‘Zamana İhtiyac Var’ “İstikrar başarıyı getirir” diyen Ferrari, sozlerine şoyle devam etti: Dunyanın her yerinde takımlarda 25-26 futbolcu olur. Ancak asıl kadro 14-15 kişiden oluşur ve işler boyle yurur. İstikrar sağlanmazsa, başarı gelmez. Ben durumu boyle değerlendiriyorum ve kısa sure icerisinde kimliğimizin değişeceğine inanıyorum. Turkiye ile Serie A’yı karşılaştırırsak, benzerliklerin fazla olduğunu soyleyebilirim. Taraftarlar ateşli, futbol cok sert ve teknik oynanıyor. Ancak Turkiye’de takım oyununun daha fazla ortaya cıktığını itiraf etmeliyim. Kaynak : maraton.com.tr __________________