Gecen Sezon Bu Hafta Neredeydik?
Beşiktaş0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Gecen Sezon Bu Hafta Neredeydik?
-
12-10-2019, 09:56:22Kayıtlı ÜyeHani Carlos Carvalhal diye kimsenin beğenmediği bir hocamız vardı, bu yazı onunla ilgili değil. 3 Temmuz sureci, Futbol şube sorumlusu ve esas hoca kader kurbanı olmuş, yoklar. 22. Hafta itibarı ile Beşiktaş ligde 45 puan, Avrupa'da gruptan lider cıkıp uzerine Braga'yı elemiş, Turkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor. Tek kulvar GS 50, tek kulvar FB 45 puanda artı 2 averajla uzerimizde, arkamızdan gelen Sivas ile 7 puan fark var. Yaklaşık 4 aydır takıma kuruş para odenmemiş durumda, işte bu ortamda bir başka surpriz olay gercekleşiyor. İster terfi etti gitti deyiniz, ister bastı gitti veya cekti gitti deyiniz ama Başkan ve YK'da gidiyor. Takımdaki oyuncu olarak kendinizi hayal ediniz, zaten 4 aydır para alamıyorsun, zaten şike mike derken bir suru sıkıntı, zaten 58 mac oynuyorsun, yetmezmiş gibi tek irtibat noktası Başkanda gidiyor. Hem para yok, hem parayı tahsil etme umidi azalmış. Işte ucak o noktadan itibaren cakılıyor. BU SEZON NEREDEYİZ? Pırıl pırıl bir yonetim, tıkır tıkır paraları odemiş. Quaresma,Simao ve Ernst gitmiş ama yerine alınan Olcay, Holosko ve Oğuzhan gidenlerin 3 misli verimli olmuş 3 misli istatistik yapmış. Transfer edilen oyuncu sayısı toplam dokuz. Peki sonuc ne?? Zaten Avrupa yoktu anladık. Grup aşamasında Turkiye Kupası'ndan elenilmiş. Ligde ise tek kulvarda oynanmış olmasına rağmen 36 puan toplanmış. Kadro kısıtlı deniliyor anlamam mumkun değil. Bebe, Alves, Edu, Sidnei zaten hicbir katkısı olmamış, oynamamış isimler değil miydi? Altı ustu tek kulvar oynuyorsun. Sakatlıklar mı mazeret? Şansızlık mı bu, yoksa başka birşey mi? Neden bir tek sende bu derece sakatlık var? Neden aynı adamlar onceki sezonlarda sakatlanmıyordu? Son olarak sezona Ernst'te koşuyor, Hasan Turk'te koşuyor ama Hasan Turk'un 2000 TL'ye nasıl koştuğunu herkes gorecek diye başlamıştık hani? Hasan Turk'u koşarken goren oldu mu? Ben goremedim.. Evde mutfağa icecekleri tazelemeye gittiğimde , İnonu' de ise sucuk ekmek alırken kacırdım mı acaba? Kaynak: kartalbakisi.com __________________