Curtis Jerrells = Ricardo Quaresma
Beşiktaş0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Curtis Jerrells = Ricardo Quaresma
-
12-10-2019, 09:56:17Kayıtlı ÜyeBu sene basketbol takımımız belki sezona kupayla başladı, belki Euroleague'de top sixteen yaptı falan ama oynadığı basketbol,ozellikle son 2-3 aydır, ortada. Cok kolay macları kaybetme seviyesine geliyoruz bi' şekilde kazanıyoruz ama ilk Efes macını saymayalım ; biz en son ne zaman buyuk takım yendik? (Fenerbahce, Galatasaray, Banvit, Karşıyaka ve Efes). Ligi altıncı sırada bitirecegimiz cok belli. Ve bu sonucla ucuncu sırada ligi bitiren takımla play off yapıcaz. Buyuk ihtimalle de supurecekler. Neyse asıl konudan uzaklaştım. Olay Jerrells. Bu adam kadar hicbir oyuncu bana sac baş yoldurtmadı. Bu sene oyun kuruculuk gorevi dışında herseyi yapıyorsun da sen bu işi beceremediginin farkında mısın sut oğlanı? Gruplarda bi' Bamberg macı oynadı, taraftar paşa ilan etti adamı. Aslında ritmini bulduğu zaman durdurulması guc bir oyuncu ama Beşiktaş gibi bıcak sırtı bir takımda onun ritmini bulmasını beklemek cok mantıklı değil. Quaresma takımın sistemini duzenini bozuyor diye onu kapıya koymasını bildik, o zaman Jerrells icin de aynı yaptırımı istiyoruz. Ya sistem diye bi' olay bu adamın literaturunde yok. Biz gelmişiz sistem hocası Kunter'in takımına bu adamı koymuşuz. Ulan adam Tony Parker'ın yedegi iken oyle bi' takımda zaten pişemedi. Biraz Partizan'da bişeyler yapmaya calıştı, Fenerbahce'de olmadı falan filan. Bu arada Sistem hocası Kunter derken hani Cholet'deki hocadan bahsediyorum ,bu seneki değil. Hele Erman Kunter 24 saniyelik Jerrells hucumu ciziyor ya inanamıyorum abi sen nasıl boyle bi' sacmalık yaparsın ya. Bir olur iki olur ama hepte olmazki, olmuyor işte gormuyo musun sen bunu? Şu aralar takımdan ayrılabilir haberi okudum bazı yabancı sitelerde. Umarım dogrudur. He doğru değilse de imza falan toplayalım Tutku PG, Jerrells SG oynasın. Olmadı oyunu Ewing kursun ki Ewing&Jerrells zaten intihar . Seni gunahım kadar sevmiyorum nigga. __________________