Necip: "Şampiyon olmak istiyoruz"
Beşiktaş0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Necip: "Şampiyon olmak istiyoruz"
-
12-10-2019, 09:56:03Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın genc futbolcusu Necip Uysal, bu sezon sonu şampiyon olmak istediklerini soyledi. Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen oyuncusu Necip Uysal, yaptığı acıklamada, ligde hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu, iyileşmesi halinde Fenerbahce derbisinde forma giymek istediğini soyledi. Necip Uysal, "Sakatlıkların fazla olması nedeniyle bu sezon maclarda cok puan kaybı yaşadık. Ozellikle son dakikalarda cok gol yedik. Fakat yine de Beşiktaş her zaman şampiyonluk hedefi ile lige başlıyor. Kamuoyunda Beşiktaş icin sezon sonunu getiremez algısı vardı. Biz bunu yıktık. Durum ortada, şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu. "Derbiye yetişmeye calışacağız" Necip Uysal, ligde 24. haftada oynayacakları Fenerbahce derbisine kadar iyi bir dinlenme gecireceğini ve forma giymek istediğini belirterek, "Sakatlığım ilk zamanlara gore daha iyi. Tendinit diye bir rahatsızlığım var. Bu da iyi bir dinlenmeyle tedaviye yanıt veriyor. Sivasspor macında forma giyemeyeceğim fakat, Fenerbahce macına da yetişip oynamak istiyorum" şeklinde konuştu. "Eleştirilere katılmıyorum" Genc oyuncu son olarak, son gunlerde yaşanan sakatlıklar sonrasında futbolcuların kendilerine bakmadığı yonundeki eleştirilere katılmadığını ifade ederek, şoyle konuştu: "Sonucta riskli bir iş yapıyoruz. Bunlar cok doğal şeyler. Futbolcular kendi vucudundan para kazanıyor. Kendilerine bakmıyor duşuncelerine ise katılmıyorum, bence yanlış bir duşunce. Saha şartları ve bazen de futbolcunun kendine fazla yukleme yapması bu tur sakatlıklara sebep oluyor." TRTSPOR __________________