Beşiktaş'a 200 Milyon $ Nakit
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'a 200 Milyon $ Nakit
-
12-10-2019, 09:56:00Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Yonetimi, bir fon şirketinden 200 milyon dolar kredi alacak ve tum temlikleri kaldıracak. Siyah-beyazlılar, şu anki faizin yarısına borc bularak kurtulmayı hesaplıyor. Sezona “Feda” diyerek başlayan ve bu cercevede, bir kuruşun bile hesabını kitabını yapan Beşiktaş Yonetimi, anlaşma sağlanması halinde yakında 200 milyon doların sahibi olarak “Sefa” yapacak. Siyah-beyazlı yonetim, bir suredir goruştuğu ABD şirketi CIR Yonetimi ile New York’ta buluşarak yeni bir kredi anlaşması imzalayacak. Bir sure once Turkiye’de şirket yetkilileriyle bir araya gelen yonetim, şu an odenen faizin yarısına denk gelen duşuk bir faiz oranıyla borclanarak, Turkiye’deki butun alacaklarını kulube cağırarak odeme yapacak. Kulup uzerindeki temliklerin de kalkacak olması nedeniyle rahat bir nefes alacak olan yonetim, onumuzdeki sezon Fulya başta olmak uzere butun gelirlerinin yuzde 75’ini artık kendi kasasına aktaracak. ABD şirketi ile uzun vadeli bir anlaşma imzalaması gundeme gelen Beşiktaş Yonetimi, onumuzdeki beş senenin gelir tablosunu ispatlayacak olan belgelerin tamamını, fon şirketine teslim etti. İngilizce cevirilerinin tamamlanmasının ardından ABD’ye gidecek olan Başkan Fikret Orman ve bazı yoneticiler, burada kredi anlaşmasına imza atacak. Kaynak: kartalbakisi.com __________________