Beşiktaş'tan Muhammed Şengezer ve Umut Meraş icin Bursaspor'a 10 milyon TL
Beşiktaş0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'tan Muhammed Şengezer ve Umut Meraş icin Bursaspor'a 10 milyon TL
-
12-10-2019, 09:54:42Kayıtlı ÜyeBeşiktaş, Bursaspor’un 2 genc oyuncusu Muhammed Şengezer ve Umut Meraş icin 10 milyon TL’lik teklifle Bursaspor'un kapısını caldı. Oyuncuları icin 15 milyon TL isteyen Bursa’nın Kara Kartal’la pazarlıklarını surdurduğu oğrenildi. Beşiktaş, genc oyuncu transferi konusunda calışmalarını surduruyor. Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Bursaspor’un 2 genc oyuncusu Muhammed Şengezer ve Umut Meraş icin calışmalarını hızlandırdı. İkinci Başkan Serdal Adalı’nın bizzat ilgilendiği operasyonda son olarak Beşiktaş’ın, Yeşil-Beyazlılar’a 2 oyuncu icin 10 milyon TL onerdiği bildirildi. Yeni sezonda 1. Lig’de mucadele edecek olan Bursaspor’un ise oyuncuları icin 15 milyon TL’lik değer belirlediği ifade edildi. Taraflar arasında pazarlıkların surduğu belirtildi. Sol bek hattında Caner Erkin’e alternatif olması icin Umut Meraş’ı isteyen yonetim, Loris Karius’un sakatlanmasının ardından da Bursaspor’un bir diğer genc oyuncusu Muhammed Şengezer’in peşine duşmuştu. Umut, tepki gostermişti Umut Meraş, sosyal medya hesaplarından yayınladığı acıklamayla Bursaspor Yonetimi’ne ateş puskurmuştu. Meraş, “Sayın Mesut Mestan gelen tekliflerin şahsım ve ekonomik olarak zor durumda olan kulubum adına bu kadar umursanmayarak surecin her gecen gun uzatılmasını, başta Bursaspor camiasına sonra da bana yapılmakta olan buyuk bir saygısızlık olarak goruyorum” ifadelerini kullanmıştı. https://www.fanatik.com.tr/besiktast...yon-tl-2081278 __________________