Beşiktaş Kulubunun İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Villarreal'den kadrosuna kattığı Victor Ruiz, siyah-beyazlılara transfer olma kararını almakta zorlanmadığını soyledi. Siyah-beyazlılarla 2021-2022 sezonu sonuna kadar sozleşme imzalayan 30 yaşındaki stoper, kulubun YouTube kanalına acıklamalarda bulundu. Villarreal'de cok guzel 5 sezon gecirdiğini belirten Ruiz, "Kendimi geliştirmek icin değişime ihtiyacım vardı. Elime gecen bu şansı değerlendirmek istedim. Beşiktaş, Avrupa'da tanınan bir kulup. Teklifi kabul etmek cok da zor değil. Gecmişte Beşiktaş'ta oynayan İspanyol oyuncular vardı. Şu anda da burada forma giyen futbolcularla konuştum ve fikir alışverişi yaptım. Karar vermek kolay oldu." ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı futbol takımının ic saha maclarını oynadığı Vodafone Park hakkında da goruşlerini aktaran Victor Ruiz, "Goruntuleri izledim. İyi bir ambiyans olduğunu biliyorum. Vodafone Park'ta sahaya cıkmak icin sabırsızlanıyorum. Umarım iyi bir sezon geciririz." diye konuştu. __________________