Beşiktaş'a Yevhen Konoplyanka'dan iyi haber
Beşiktaş0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'a Yevhen Konoplyanka'dan iyi haber
-
12-10-2019, 09:54:28Kayıtlı ÜyeFenerbahce aradan cekildi, Beşiktaş Ukraynalının transferinde rakipsiz kaldı. Oyuncunun kulubu Schalke 04 karşısında eli daha da guclenen yonetim, yaptığı 2 milyon Euro'luk teklifin cevabını bekliyor. Alman kulubu "Tamam" derse tecrubeli sol kanatla 3 yıllık sozleşme imzalanacak. Beşiktaş'ın listesinde yer alan Yevhen Konoplyanka icin Fenerbahce devreden cıktı. Ezeli rakiplerin karşı karşıya geldiği transferi ağırdan alan ve istediği şartların oluşmasını bekleyen siyah-beyazlı yonetim, şimdi eli daha guclu bir şekilde Schalke'nin karşısında yer alıyor. Gecmişte bircok kez Beşiktaş ile adı anılan Ukraynalı futbolcu icin yonetim ilk teklifinde herhangi bir değişikliğe gitmiyor. Alman ekibine son olarak 2 milyon Euro oneren siyah-beyazlılar, bu teklifin kabul gormesi halinde Konoplyanka ile son goruşmeleri tamamlayıp transferi gercekleştirecek. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki tecrubeli isimle daha once yaptığı prensip anlaşması, sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sozleşme uzerindendi. Schalke 04 ile 78 resmi maca cıkan Yevhen Konoplyanka, 13 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Ukraynalı yıldız, Beşiktaş'a gelmek icin tarafların anlaşmasını bekliyor. KARİYERİ: 343 MAC - 66 GOL - 55 ASİST https://www.fanatik.com.tr/besiktasa...-haber-2081080 __________________