Duşunsenize eğer Gs macı ertelenmezse,bu igrenc oyun sistemi ve ikinci lig oyuncularıyla ( uğur,erkan,erhan,kaş vb) once Gs'ye yeniliyoruz henuz besinci haftada liderle aramızdaki fark dokuz oluyor,daha sonra da o moralsizlikle Manchester'a da İnonu'de yeniliyoruz.Sonrasını duşunmek bile istemiyorum..Ama bu sistemle sanki olacagı bu gibi.. Yoğun istek uzerine;Yarışa devam etmek istiyorsak da kesinlikle Gs derbisini kazanmalıyız manchester macında da en az beraberlik diyorum.. Şu bir gercek transferde resmen kasamızı boşalttık,aldığımız futbolculara bakın.Birde bizden daha az transfer harcamasıyla alınanlara bakın; Elano Keita, Franco, Santos vs vs 800 bin euroya alınan tabata tam bir sene sonra 8 milyona bir kulup tarafından alındı bilin bakalım kim tarafından deseler bilirdim bizim aldıgımızı.Sadece Antep'e 14-15 milyon euro odedik.Nihat,Ferrari ve diğer transfer harcamalarıyla bir hesap edin bakalım bu parayla ne kadrolar kurulabileceğini.Meşhur on bucuk numara Tabataymıs megerse.Hic mi utanmaz bu Denizli,hic mi utanmaz bu yonetim? Hala Polyanna gibi sahada "fink" atan ruhsuz ikinci lig oyuncuları savunanları gordukce de inanın sadece guluyorum. __________________