Beşiktaş'ın Galatasaray'a 3-0 yenildiği mactan sonra, Mustafa Denizli, gecen sene de cok gerilerden gelerek şampiyon olduklarını hatırlattı. Tecrubeli teknik adam, sahada oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını duşunduğunu de ifade etti. Derbiden sonra acıklamarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli, "Macın skoru oynanan oyunun karşılığı değil. Sahada iyi şeyler de yaptık, zaman zaman hatalar da yaptık. İkinci gole kadar oyunda fevkalade bir ustunluğumuz vardı. Ancak ikinci gol, bizim icin oyunun bitiş anı oldu" diyerek goruşlerini belirtti. Holosko, Bobo, Nobre gibi forvetleri ilk onbirde sahaya surmemesi sorulduğunda ise, Denizli, "Golcu kimdir, kim değildir, kesin olarak soyleyemeyiz. Sadece Serdar Ozkan bile dort tane karşı karşıya pozisyon yakaladı. Teoride calıştığımız şeyleri sahada pratikte de uyguladık. Bizim sorunumuz, ozellikle duran toplarda adam paylaşımında yaptığımız hatalardı. İkinci golden sonra da soylenecek fazla bir şey kalmadı. Psikolojik olarka da, fizik olarak da mactan koptuk. Beraberliği yakalayabilseydik, macın Galatasaray'ın lehine gitmesi cok zordu" diyerek kadro secimini savundu. Kadroda yer almayan Tello'ya da değinen tecrubeli teknik adam, "Tello salı gununden beri antrenman yapmıyor. Cok uzun bir yolculuk yaptı ve normale donmedi. Manchester macına kadar bile donup donmeyeceği mechul" diyerek durumu acıkladı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Manchester United macından da bahseden Denizli, "Bu macın havasından mutlaka kurtulacağız. Tesislere donduğumuz andan itibaren bunun icin calışmalara başlayacağız. Derbilerde kaybetmenin uzuntusu fazla oluyor. Yine de neticede bu mac bizim bircok olumlu tarafımızı goturmeyecek. Manchester macının calışmalarına derhal başlayacağız. Şimdiden iddialı konuşmak istemiyorum, ama takımımın gucunu ben biliyorum. Gecen sene de cok gerilerden gelip ipi goğuslemiştik. Fark bizim icin 6 puan. Onumuzdeki haftalarda bu farkı kapatmak zorundayız" diyerek sozlerini noktaladı. Goal.com __________________