Bu Beşiktaşta oynarım
Beşiktaş0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Bu Beşiktaşta oynarım
-
12-10-2019, 09:51:39Kayıtlı Üye13 Eylul 2009 Pazar Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki tempoya bakın. Doğru durust koşan bir-iki kişi ya var ya yok...Gunumuz total futbolunda mucadele etmek zorundasın. Futbol koşmadan oynanmıyor. Boyle durarak elim belimde ben de oynarım. Hatta daha alÂsını oynarım. Biz niye bıraktık ki futbolu. Koşmadan oynanacağını bilseydim eğer, emin olun 4 sene daha devam ederdim. Mustafa Denizli’nin kadro secimli buyuk yanlışlıklarla doluydu. Bu sene hic kaleye gecmeyen Ruştu, sakatlıktan yeni cıkmış Yusuf ile Ekrem, ilk macını oynayan Tabata ve “Ben formsuzum” diye bas bas bağıran Nihat ile cıkarsan sahaya boyle olur işte. Yılların tecrubeli kalecisi oyle iki gol yedi ki, inanmak mumkun değil. Onun kariyerine hic yakışmadı. Macın kaybedilmesinin temel unsuru Ruştu’ydu ne yazık ki. Unutmayalım ki macın hakkı kesinlikle bu skor değildi. Ama işte o 2 buyuk hata bu sonucu doğurdu. Beşiktaş ilk yediği gol ile ikinci yediği gol arasında ustun taraftı. İşte bu sure icinde 1-1’i bulsaydı kazanan taraf olurdu. Burada bir cift sozum Serdar Ozkan’a. Derbiler diğer maclara benzemez. Yakaladın mı atacaksın. Aksi durumda hakketmediğin bir sonucla karşı karşıya kalırsın. TABATA NİYE CIKTI? Araya atılan toplara cabuk hareketlenen Nihat’ı ağır Servet ile Emre Aşık’ın arasına koymak belki mantıklı bir duşunceydi ama Nihat o eski Nihat değil ki. Ayrıca ona ara topları kim atacak? Tabata bu gorevi ustlenebilirdi ama tuhaf bicimde kenara alındı. Hatalı bir değişiklikti. Cunku Tabata iyi oynuyordu. İlk macı, hem de derbi, buna karşın iyiydi, sahada kalsa daha mantıklı olurdu. Beşiktaş yonetimi kendine şu soruyu sormalı: ‘Yaptığımız transferler doğru mu?’ 2 takımın yabancıları arasındaki buyuk fark ortada. G.Saray’ınkiler macı kazandırıyor, Beşiktaş’ınkiler hic birşey yapmıyor. Mustafa Hoca artık bazı oyunculardan vazgecmeli. Bu iş zevk işi değil. En vasatı yılda en az 1 milyon dolar kazanıyor. Aldıkları paranın karşılığını vermeli herkes. Bu iş profesyoneldir ve farkına varmalılar. Onu bırakın 45. dakikada yaptığı değişikliklerle, cıkan oyuncuları kafa olarak bitirdi Denizli. Tecrubeyle sabit: Onları bir daha zor duzeltir. Beşiktaş ne yazık ki, mac kazanmayı unuttu. Hem teknik ekip unuttu hem takım. Lig ve Şampiyonlar Ligi bundan sonra cok ama cok sıkıntılı. G.Saray’ı zor yakalarlar. Bir de F.Bahce var, duşunun. BEŞİKTAŞ’IN İŞİ ZOR! Galatasaray fiziksel acıdan cok duşmuş. Karşılarında Anadolu takımı olmayınca sıkıntı cektiler. Hakan, Sabri, Emre Aşık ve Servet takımın en iyileriydi, anlayın. Yani arka taraf sağlamdı. Ama mesela Bosna-zede Arda hic yoktu. Yorulan Kewell da Arda’dan once değişmeliydi. Bence haftada 3 macı oynayacak gucleri yok. Peki G.Saray takımı niye kazandı? Cunku yetenekli, skoru değiştirecek oyuncu sayısı cok fazla. İşte hic beklenmedik anda Mustafa Sarp golu attı. Oysa Beşiktaş’ta bu tip adamlar yok. Kenardakiler de ortada. Bobo girdi ayağına top değmedi. Uzulerek soyluyorum ama Beşiktaş’ı sonunu karanlık goruyorum.. Kaynak : Spor3.com __________________