Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli, G.Saray macından sonra acıklamalarda bulundu. ''Cok puan kaybımız var. Bu akşam macın bu skorla bitmemesi gerekirdi. Bu macta bazı hatalar yaptık. İkinci gole kadar cok etkili olduk. Bizim icin macın bitimi ikinci golden sonra oldu. Onemli olan bizim icin G.Saray karşısında ne pozisyonlar bulduğumuz. Serdar ile 2 net pozisyona girdik. Sonrada o bolgeye Holosko girdi. İkinci gole kadar Galatasaray'ın pozisyonu yoktu. Kornerlerde adam kacırıyorsak bunda bir hata vardır. Beraberliği bulsaydık bu mac G.Saray lehine olmazdı. Tello salı gununden beri antreman yapmıyor. Uzun bir yoldan geldi. Salı gunku maca yetişmeye calışacak. Salı gunku mac icinde bu akşamı unutup calışmalara başlıyacağız. Kaybetmek cok uzucu. Ama neticede oynanılmış ve kaybedilmiş bir mac. Bu saatten itibaren salı gunku M.United macını duşuneceğiz. Ben bu takımın ne olduğunu biliyorum. G.Saray'ın 9 puan gerisinde olmak onemli değil. Benim icin bu fark 6 puandır. Gelecek haftalarda bu puanları kapatacağız''dedi. Spor3.com __________________