iki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilmiyorum,şu andan itibaren duşunemiyorum,ne olacak bu halim benim.kısaca derdimi sizlerle paylaşmak istedim ve sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var.bu ihtiyacı ailemden karşılamak isterdim ama cunku olayın baş kahramanları onlar.neyse size kısaca derdimi size anlatayım.benim kız arkadaşım var,tanışalı 3 sene oldu ve gecen sene nişanlandık kendi aramızda bu olaydan kendi ailemlerimizin haberi yok.belli bir sure gectikten sonra ailelerimize soyledik ve her iki taraftan da olumsuz yanıt aldı.tabi ben hemen pes edecek değildim ve oylede oldu.bu olanlardan sonra ailemle aramda munakaşalar ve tartışmalar meydana geldi.tabi herzaman ben alttan almaya calıştım,cunku onlar benim ailemdi onlara ne kızabilirim nede karşı gelebilirim,ama işte boyle olmuyor hayat insana hic yaptıramadğını şeyleri yaptırıyor,ben bu olaydan bu dersi cıkardım.kızarkadaşım ile hicbir sorunumuz yok gayet mutluyuz ve herkonuda anlaşıyoruz.kız arkadaşımda umduğu desteği o da ailesinden bulamadı.ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz.ve hatta kız arkadaşımın abisi ve kuzenleri beni olduresiye dovduler 1 hafta komada yattım hastanede.ve ben yine de hicibir şikayette bulunmadım.ailemle 1 aydır goruşmuyorum,evden ayrıldım bekar evinde kalıyorum.gecen gun annem tlf etti bana eğer oğlum dedi bizle barışırsın dedi ama bir şartı var dedi o kızlan ayrılman gerekiyor dedi.aslında benim kız arkadaşım ve benden kaynaklanan bir sorun yok ortada.ailelerin birbiriyle anlaşmamaları bizi bu kotu durumlarla karşılaşmamıza neden oldu.ya gercekten zor bi durum ya bi tarafda eşin olacak biri bir tarafta da ailen.secim cok zor.ben şu an cok kotu durumdayım kafam allak bullak oldu.2 taraftan da ayrılmak istemiyorum ama bir tarafı secmem gerekiyor.evet arkadaşlar durum kısaca bundan ibaret sizlerden bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.yorumlarınızı icten gelecek şekilde yazarsanız cok sevinirim,cunku nisandan once bu kararı vermem gerekiyor,cunku nisanda bi aksilik olmazsa yedek subay olarak askerliğimi yapacam.mademki forumtr bir aile o zaman sizlerden forumtr nin bir aile olduğunu birdaha kanıtlayında diğer forumsiteleri hayretle baksın
NESİL SENİ COK SEVİYORUM SEVİYORUM AŞKIM BENİM
NOT;nesili nasıl sevdiğim imzamdan ve nickimden belli