Ruştu: "Manchester Cehennemi Yaşayacak"
Beşiktaş0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Ruştu: "Manchester Cehennemi Yaşayacak"
-
12-10-2019, 09:51:13Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın deneyimli file bekcisi Ruştu Recber, İngiliz basınına neler soyledi neler. Ruştu İnonu'nun Manchester icin bir cehennem olacağını iddia ederken, gecmişte karşısında cıkan Manchester United fırsatını teptiği icin de pişman olduğunu dile getirdi. İngiltere'nin onde gelen gazetelerinden DThe Telegraph'a konuşan Ruştu, İnonu Stadyumu'nda Manchester'ın cok farklı bir atmosferle karşılaşacağını soyledi. İnonu Cehennemi Ruştu Manchester United'dın daha once deplasmana gittiği Ali Sami Yen ve Şukru Saracoğlu stadlarından İnonu'nun farklı olduğunu ifaderek şunları soyledi: "İnonu deplasman olarak cok farklıdır. United Galatasaray ve Fenerbahce taraftarlarıyla karşılaştıc ancak Beşiktaş taraftarları bambaşka bir klasmandadır. Cok gurultuculer, tutkulular ve takımlarına 90 dakika destek verirler. Gurultu inanılmaz. United taraftarları icin cok farklı bir deneyim olacak. Taraftarımız macı United icin bir cehenneme cevirebilir." "Keşke İngiltere'ye Gitseydim" 2002 Dunya Kupası'nda gosterdiği ustun performansla Avrupa kapıları kendisine acılan Ruştu, en buyuk pişmanlığının Manchester United olduğunu da soyledi. Tecrubeli eldiven turnuva sonrasında Alex Ferguson'ın kendisiyle ilgilendiğini belirterek "İngiltere'ye gitme şansım vardı. Menajerim Alex Ferguson'la goruştu ve beni istediler. Sonunda kalbimin sesini dinledim ve Barcelona'ya gittim. Ama İspanya deneyimim biraz acı oldu ve şimdi gecmişe donup baktığımda İngiltere'ye gitmediğim icin pişmanlık duyuyorum" dedi. Kaynak : goal.com __________________