Helal olsun K.Erciyes.....
Beşiktaş0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Helal olsun K.Erciyes.....
-
12-10-2019, 09:50:09Kayıtlı ÜyeBu başlığı atmak zorundaydım,nedenine gelince Turkiyeyi Avrupa kupalarında temsil eden kulupler arasında K.Erciyes'in adının gazeteler ve televizyonlarda hak ettiği yeri alamaması bir Turkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Beşiktaşlı olarak beni son derece uzmuştur.Kendi kendime sorup duruyorum,Acaba K.Erciyes avantajlı bir skor almasaydı yada mağlup olsaydı manşetlere taşınırmıydı.Cok bilmiş otoriteler kesimi varya!! hani tek spor bilgileri cocukluk zamanlarında oynadıkları mahalle macları olan futbol yorumcusu bazı ot.....toriter kişiler.İşte bu zatlar K.Erciyes takımını fazla konuşma gereği bile duymadılar.Turk futbolunun gelişmesi lazımmış,On libero,arka difransiyel,Adam markajı,kademe anlayışı gibi terimlerle futbol seyircisine bilgide pompalamaya calışan bu kişilerden bahsediyorum. Birde aksesuar olarak puroyu yakıp arkalarına bir yaslandılarmı deymeyin muhabbetlerine.Yinede lafı fazla uzatmayacağım,dedim ya helal olsun KAYSERİ ERCİYES.... __________________