Sezona cok formda girdi Bobo.. Gerci onun formsuz halini hic gormedik de 20 yaş altı milli takımlar turnuvasında brezilya forması giyen Bobo bu turnuvada kendini gosteremedi ve geri donunce de ulkenin iddialı takımlarından Corinthiansda forma şansı bulamadı. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Zago'nun tavsiyesi uzerine yeniden yapılanma surecine giren Beşiktaş'a kiralık olarak geldi. O zamanlar ismi lazım değil bir gazete "Bobo flamenkcede eşek demek" mısrasını da icen berbat bir şiir yazdı. Sahte yıldız meraklısı futboldan anlayaman sahte insanlar "istemezuuuk" diye tuttururken Bobo gosterdiği performans ile yarım sezonda Tigana'nın gozune girdi. 3-2 lik final macında oynadığı oyunla benim de gonlumu feth etmişti. Devre bitince Tigana yapın edin alın talimatı verdi. Futbol otoritesi abilerimiz "Bobo Beşiktaş'ta oynayamaz, gelse de yedek olur" teşhisini koydu ve o kadar bonservise değmez goruşunde birleşti Bu adama da siyah beyaz ne kadar cok yakışıyor 1963-64 sezonunda rahmetli Guven Onut gol kralı olduğunda galiba coğumuz yoktur. Var olan abilerimiz de hayal meyal hatırlıyordur. 1989-90 da Feyyaz Ucar'ın gol kralı oluşunu sanıyorum daha cok hatırlayan vardır. (Benim yaş yine tutmuyor ) Son olarak da İlhan Mansız 2002 DUnya Kupası oncesinde kral oldu.. Ustelik son haftalarda hic gol atamamıştı Gorduğunuz itibariyle fazla kral cıkartan bir takım değiliz. Genelde oyun sistemimiz gol yukunu birden fazla oyuncuya yıkıyor. Ama Ertuğrul hocamızın getirdiği sistem forvet oyuncularına bol gol vaat ediyor. Ve goruyoruz ki Devidson Rogerio Da Silva vu vaatleri filelere gondermekte zorluk cekmiyor. Kafa ile atıyor, sağ ayak-sol ayak fark etmiyor, her anda gol kokluyor ve fenere attığı gol gibi becerikli vuruşlar da yapıyor. Bu sistemde bu adam kral olur mu? İlk yabancı gol kralımız Bobo mu olacak? Anket şıkları Bu sistemde, Allah sakatlık vermezse olur Kral olur mu bilemem ama cok gol atar Bir anlık form olarak değerlendiriyorum, 10 gol civarı atar Attığı goller tesaduf. 5 gol atarsa mucizedir. Kıskananlar catlasın __________________