Başkan isterse giderim
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Başkan isterse giderim
-
12-10-2019, 09:49:27Kayıtlı ÜyeTakımımıza bir cok futbolcu kazandıran(!!) yonetici Celal Kolot istifa edebileceğini soyledi Beşiktaş’ta, Yıldırım Demiroren başkanlığındaki son yonetim kurulunda 2 milyon Euro para veren tek yonetici olan Celal Kolot, Demiroren’in izin vermesi halinde istifa edeceğini soyledi. Siyah beyazlı yonetimde ilk olarak futbol şubesi sorumluluğu yapan, daha sonra 3 Ağustos tarihinde Sinan Engin’in menajerliğe getirilmesiyle bu gorevi bırakmak zorunda kalan Celal Kolot, yonetim kurulundan tamamen ayrılmayı duşunuyor. Mevcut yoneticiler icinde butun deplasman maclarına giden tek isim olan ve Beşiktaş’ın bu sezon yaptığı yabancı transferlerinde onemli katkıları bulunan Kolot, rahatsızlık duyduğu konuları ve istifayı duşunme sebeplerini şoyle anlattı: Yanlış anlamalar var "Yonetim kuruluna secildiğim ilk gunden itibaren Beşiktaş’a yararlı olmak icin elimden gelen her şeyi yaptım. Her zaman futbolcuların ve teknik heyetin yanlarında oldum. Sorunlarının cozumune yardımcı oldum ve yabancı transferlerine katkıda bulundum. Bu emeklerime rağmen camiadaki bazı kişilerin benden rahatsızlık duyduğunu goruyorum. Tamamıyla Beşiktaş’ın menfaatlerini duşunerek yaptığım bazı acıklamalar ve icraatlarım bazı cevreler tarafından yanlış algılandı. Haksız eleştiriler Haksız yere eleştirildim. Sorun yaratan kişi olmamak amacıyla bu kişilerle şimdiye kadar polemiğe girmedim. Bundan sonra da girmeyi duşunmuyorum. Siyah beyazlı renklere gonul vermiş biri olarak, başkanımızın ve yonetimdeki diğer arkadaşlarımın rahat etmesini istiyorum. Bunun icin de gorevi bırakma kararı aldım. Başkanımız izin verdiği taktirde yonetim kurulundan ayrılacağım. Ama Beşiktaş’a olan hizmetlerim, bugune kadar olduğu gibi bundan sonra da surecektir." Kaynak: Hurriyet ------------------------ Sayın Kolot belki cok iyi bir Beşiktaşlı, Beşiktaş'ı cok seviyor ama yonetici gomleği yakışmadı ona. Beşiktaş'ın menfaatleri icin acıklama yaptım demiş ama " kalli yaşlı " diye bir soylemi var mesela, bize ne gibi katkısı olduğunu duşunuyor acaba? Oyuncu transfer ettiğinden bahsedilmiş haberde, bir cok oyuncuya talip olundu, zamanından yapılan Tello'yu haric tutarsak gelen adamlar PSG'nin kadrosunda duşunmediği Cisse ve 32 yaşındaki Diatta.. O kadar transfer goruşmesi yapsam bende bir kac adam getirirdim kulube. __________________