Daha once Bobo icin Beşiktaş’a buyuk baskı yapan St.Etienne ile Bordeaux kulupleri bu kez Gokhan Zan icin devrede... Sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eleştirilen milli savunma oyuncusuna Bordeaux kancayı attı. Daha once Fransızlar’ın 4.5 milyon Euro’luk teklifini Beşiktaş geri cevirmişti. Ancak Bordeaux yılmadı ve son bir kez daha milli futbolcu icin Siyah-Beyazlılar’dan goruşme talep etti. Yonetim sessiz kaldı Fransız idareciler, Gokhan Zan icin Beşiktaş’a tam 5 milyon Euro’luk bir teklif yaptılar. Siyah-Beyazlı yonetim bu konuda sessiz kalıp, yanıt vermedi. Kulupten sızan haberlere gore, Devler Ligi 3. on elemesinde Zurih’e elenilmesi halinde hedefler kuculecek ve Gokhan Zan ile yollar ayrılacak. Kara Kartallar Şampiyonlar Ligi’ne katılırsa, alınan teklif ne olursa olsun genc savunmacı takımda tutulacak. Transferi hakkında konuşan Gokhan Zan ise, “Buyuk hedefleri olan bir Avrupa takımına transfer olmayı isterim. Hedeflerim arasında yurt dışında top koşturmak da var. Ancak bu konuda benim ne duşunduğum onemli değil. Teklif yapan Bordeaux’un kulubumle oturup, konuşması ve anlaşması gerekir. Onerilerin geldiği doğru ama ben sadece Beşiktaş’ı ve onumuzdeki macları duşunuyorum” dedi. Kaynak: Fanatik
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Fransızlar Zan icin geliyor