Denizli, Orman'a Sert Cıktı
Beşiktaş0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Denizli, Orman'a Sert Cıktı
-
12-10-2019, 09:48:49Kayıtlı ÜyeCaykur Rizespor teknik direktoru Mustafa Denizli, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yonelik olarak yaptığı, "Caykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına cıkmaya cesaret edemedi" acıklamasına cevap verdi. Denizli, "Yurek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir? Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum" dedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yonelik olarak yaptığı, "Caykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına cıkmaya cesaret edemedi" acıklamasını değerlendiren Denizli, işinin cok yoğun olduğu donemde bir kulup başkanı ile polemiğe girmesinin cok doğru bir şey olmayacağını belirterek şoyle konuştu: "Bazı şeylere acıklık getirmekte fayda var. Benim sayın başkanla yaptığım toplantıda kelime kelime ne konuştuğumuzu arzu ederse kamuoyu oğrenebilir. Bu gizli kalacak bir şey değildir. Onlara fazla girmek istemiyorum. Tamamen kişisel olduğu icin soyluyorum. Kamuoyu beni bilir ve takip eder. Yurek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir? Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Hangisi cesaret işidir hangisi korku işidir bunu kamuoyu iyi değerlendirir. Şu anda işimiz hakikaten cok yoğun. Hedefimiz cok farklı. Diğer konularla ilgili acıklamayı yaparız. Cunku bu ikimizin arasında olan bir goruşme değil. İkimizin de ortak arkadaşı olan ucuncu bir şahsın bulunduğu bir ortamda bu goruşmeler yapıldı. Gerekirse orada neler konuşuldu onları da tek tek, kelime kelime kamuoyuna sunarız. O zaman kamuoyu daha iyi aydınlanır." Kaynak __________________