Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi'nden sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Levent Erdoğan, Teknik Direktorumuz Samet Aybaba ile ilgili şu acıklamayı yaptı: Sezon başında bir cok zorluğa rağmen taşın altına elini koyarak goreve gelen ve halen takımımızın başarısı icin yoğun caba gosteren Teknik Direktorumuz Samet Aybaba hakkında, son donemde acımasız eleştiriler yapılmaktadır. Kamuoyunda, ozellikle maksatlı kişiler tarafından organize edildiğini duşunduğum ve amacını aşan bu karalama kampanyasına Beşiktaş taraftarının da dahil edilmek istendiğini uzulerek izliyorum. Beşiktaş'ın ezeli rakiplerine oranla herkesin bildiği malum sıkıntılarla başladığı bu sezonda, Sayın Aybaba, bu zamana kadar hic bir teknik adamın kolay kolay gosteremeyeceği ozveriyi sergilemiş ve takımımızın başarısı icin elinden gelenin fazlasını yapmaya calışmıştır. Sezon başında camianın icinde bulunduğu durum ve kadro yapısına bakarak Beşiktaş adına kara bir tablo cizenler, anlaşılan Avrupa Kupalarına katılma mucadelemizden de ciddi rahatsızlık duymaktadırlar. Ezeli rakiplere oranla cok buyuk dezavantajlarla başladığımız sezonda, elbetteki hedefimiz her şeye rağmen şampiyon olmaktı. Fakat biz gunu birlik değil uzun vadeli başarılar hedefliyorsak, once bu konuda bir istikrar sağlamak durumundayız. Teknik Direktorumuz Samet Aybaba ve oğrencilerinin, ligde kalan macları kazanarak takımı Avrupa'ya taşıyacaklarından asla şuphem yok. Gorevi başında ozveriyle calışan Samet Aybaba adına, maksatlı yapılan bu karalama kampanyasına Camiamız ve ozellikle taraftarlarımızın alet olmamasını umut ediyor ve takımımıza başarılar diliyorum. Saygılarımla, Levent Erdoğan Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi Uyesi