Yeni sezonda kadrosuna yerli bir kaleci katmak isteyen Beşiktaş ile Standard Liege forması giyen Sinan Bolat'ın adı bir suredir birlikte anılıyordu. Ozellikle son gunlerde Standard Liege ile mukavelesi 30 Haziran'da sona erecek Sinan'ın yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceği yonundeki haberler yoğunluk kazandı. Takımı ile anlaşması sona ereceği icin bonservis bedeli odenmeden Siyah Beyazlı takıma transfer olacağı belirtilen Sinan Bolat hakkındaki son duruma menajeri Kısmet Eriş acıklık getirdirdi. Kısmet Eriş, Sinan'ın Beşiktaş'a transferi yonundeki Belcika basınında cıkan haberleri takip ettiğini, ancak henuz bu durum ile ilgili bir gelişmenin olmadığını soyledi. Eriş, şoyle konuştu: "Sinan'ın sezon sonunda Standard Liege ile olan mukavelesi sona erecek. Ancak Sinan'ın kariyerinin nasıl devam edeceği konusunda henuz bir karar vermedik. Son gunlerde Sinan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı yonunde Belcika basınında cıkan haberleri takip ediyorum. Ancak boyle bir durum yok. Daha onceki sezonlarda Sinan ile ilgili olarak Beşiktaş kulubu ile temasımız olmuştu, ama son donemde yeni bir gelişme yaşanmadı ve benim kimse ile goruşmem olmadı. Basında Sinan'ın Beşiktaş ile anlaştığı yer alıyor, ama bu durumdan bir tek benim haberim yok." Ovunc Ozdem - DHA Kaynak: http://www.bjkgazetesi.com/haber/148...#ixzz2QpGXQS1e __________________