Yıldırım DEMİROREN : "Guvenim sonsuz".
Beşiktaş0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Yıldırım DEMİROREN : "Guvenim sonsuz".
-
12-10-2019, 09:44:13Kayıtlı ÜyeBaşkanımız Yıldırım Demiroren, son gunlerde ağır bir şekilde eleştirilen takımımız ve Mustafa Denizli'ye sahip cıktı. Başkanımız Yıldırım Demiroren, SABAH'a konuştu. Siyah beyazlı kulubun başkanı son gunlerde ağır bir şekilde eleştirilen takımı ve teknik direktor Mustafa Denizli icin, "Benim guvenim sonsuz. Cocuklar cıkışa gececektir" dedi. Başkan, "Beşiktaş'ın aldığı her kotu sonuc beni uzer, ancak ben takımıma, Sayın Mustafa Denizli'ye her zaman guvendim. Guvenmeye de devam ediyorum. İlk 3 hafta istediğimiz ve beklediğimiz performans ortaya konamadı ancak bu takımın onumuzdeki surecte gosteremeyeceği anlamını taşımaz. Ben hocamıza ve takımımıza guveniyorum. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu konuda daha sabırlı olmamız gerekiyor" diye konuştu. YIPRATMA POLİTİKASI Transferde yapılan yanlışlıklarla ilgili iddialar icin de Demiroren, "Takım icin faydalı doğru isimleri bu kadroya katmaya calıştık. Eksikler varsa onları da cozeriz. Mustafa hocayla her zaman goruşuyoruz. Belli kesim Beşiktaş'ın başarısını hazmedemiyor. O nedenle devamlı bir yıpratma politikası var. Kulubun menfaatleri icin her şeyi yapmaya hazırım. Yapıyorum da.." ifadesini kullandı. "Transfer olacak mı?" sorusuna ise başkan, "Calışmalarımız var. Yabancı kadromuz dolu. Yerli bir isim olabilir" yanıtını verdi Kaynak: Sabah __________________