"Beşiktaş iki sene Olimpiyat'ta oynar"
Beşiktaş0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "Beşiktaş iki sene Olimpiyat'ta oynar"
-
12-10-2019, 09:41:26Kayıtlı ÜyeSPORX OZEL- Eski Beşiktaşlı yonetici Celal Kolot, Sporx icin gundemi değerlendirdi. Kolot, Beşiktaş gundemi ağırlıklı olmak uzere dikkat cekici acıklamalarda bulunurken soylemleri buyuk ses getirecek cinsten... İşte Celal Kolot'un Beşiktaş kulislerinde buyuk yankı yaratacak acıklamaları: - Oncelikle mali kongreyi nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizin bir kongre uyesi olarak beklentilerinizi karşıladı mı bu kongre? "Kesinlikle benim beklentilerimi karşılamadı. Beşiktaş'ın nasıl kuculduğunu gosteren bir kongre oldu. Bankadan 35 Milyon Dolar tutarında bir borc alındı ancak bu borc mali kongrede gosterilmedi. Yıldırım Demiroren '2.5 Buyuk' lafını kullanmış ve Beşiktaş'ta olan kuculmeyi ifade etmişti. Fikret Orman da 'FEDA' diyerek bir anlamda kulubun kuculmesini tescilledi. Bu sezon Fenerbahce ve Galatasaray rekor duzeyde puan kaybettiler. Beşiktaş icin bulunmaz bir fırsattı şampiyonluk. FEDA politikası ile bu sezonu heba etti Fikret Orman ve yonetimi." DANIŞIKLI BİR DOVUŞ VAR - Fikret Orman ve yonetiminin Demiroren donemini mahkemeye taşıyacağını duşunuyor musunuz? Sizce Demiroren sozunde durup alacaklarını gercek anlamda hibe eder mi? "Fikret Orman ve yonetimi sureci mahkemeye taşısa da bir şey değişmez. Demiroren doneminin son 2 ayı ibra edilmedi. Ben ortada danışıklı bir dovuş olduğunu duşunuyorum. Bir onceki mali kongrede Fikret Orman kursuye cıkıp konuşma yapmasına rağmen lehte veya alehte oy kullanmayıp salonu terk etmişti. İki aylık bir donemde kimse bir şey bulamaz. Fikret Orman Demiroren'i mahkemeye verip bir şey cıkmadığında 'bak ben mahkemeye verdim ancak bir şey cıkmadı' diyecek camiaya. İnsanları kandırabilirler ama bizi kandıramazlar." QUARESMA'YA LAF ETTİLER NIANG'I ALDILAR - Niang'ın performansı konuşuluyor. Webo ve Drogba golle başladılar ama Niang sessiz. Sizce yanlış bir hamle mi yapıldı? "Quaresma'yı kotulediler Katar'a gitti diye gidip Katar'dan Niang'ı aldılar. Kotu futbolcu değil, ucuza da alındı haklarını yemeyeyim... Ancak hazır olması 1 ayı bulur." -McGregor Sivasspor macında kalesini gole kapattı. Sizce İskoc eldiven Beşiktaş icin yeterli kapasitede mi? "Kesinlikle hayır. Bozuk saat bile gunde iki kez doğruyu gosterir. Kesinlikle yanlış bir transfer" - Beşiktaş ile Fenerbahce arasındaki derbi mucadelesi icin goruşunuz nedir? Sizce galibiyete yakın olan taraf kim? "Beşiktaş seyircisi bu macta stadı doldurur. Beşiktaş coşkulu oynayacaktır. Daha baskılı olan taraf olacaktır ama Fenerbahce daha kaliteli ayaklara sahip... Bu ayaklar bir anda skoru değiştirebilir." HAKEMLER KOTU ETKİLENMİŞ - MHK Başkanı Zekeriya Alp, hakem hatalarının uc buyukler arasında en fazla Beşiktaş'a yapıldığını soyledi. Bu acıklamayı nasıl buluyorsunuz? "Zekeriya Bey talihsiz bir acıklama yapmış. O taraflarda Beşiktaş aleyhine yapılan hataların konuşulduğu belli. Sivasspor macında rakibin 2 penaltısı verilmedi. Keşke Fenerbahce macından once bir şeyler konuşulsaydı. Beşiktaş adına daha iyi olurdu." - Samet Aybaba'nın Beşiktaş'ın başında gosterdiği performanstan memnun musunuz? "Bu kadro ile bundan daha iyisini beklemek haksızlık olur. Eldeki ile de ancak bu kadar olur." BEŞİKTAŞ EN COŞKULU ANADOLU TAKIMI - Siyah - beyazlı ekip ilginc bir şekilde dış sahada daha başarılı, İnonu'de ise surekli puan kaybediyor? Sizce bunun sebebi nedir? "Beşiktaş ilginc bir şekilde doğaclama oynuyor. Beşiktaş en coşkulu Anadolu takımı gorunumunde, kaliteli isimleri az, cok istekli olmasına rağmen cok gol yiyor. Puan kayıplarının en buyuk sebebi takımın tecrubesizliği." OLİMPİYAT YOLLARI GOZUKTU - Yeni stat projesini nasıl buldunuz? "Stat projesinden bir şey anlamadım, stat derine inecek deniyor. İnşalllah bitişini goruruz. Ben Beşiktaş'ın Fenerbahce veya Galatasaray'ın evine gidebileceğini duşunmuyorum. Beşiktaş 2 sene Olimpiyat Stadı'nda oynar. Bir senede bitecek diyorlar, imkanı yok. Kimse kimseyi kandırmasın." - Ligde zirve yarışını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce sezon sonu ipi kim goğusler? "Baktığımız zaman şampiyonluğa en yakın ekip Galatasaray, Fenerbahce'de şampiyonluğun ikinci adayı, Beşiktaş ise 3. sırada. Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi icin diğerlerinin bolca hata yapması lazım." http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ316834SXQ __________________