Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Pedro Rebocho, Siyah Beyazlı ekibe transfer olduğu icin mutlu olduğunu belirtti ve “Beşiktaş gibi bir kulubun formasını giyecek olmak benim kariyerimde cok buyuk bir adım olacak.'' dedi. Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Pedro Rebocho, kulubun sosyal medya kanalına acıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a geldiği icin cok mutlu olduğunu ifade eden Portekizli oyuncu, “Beşiktaş gibi bir kulubun formasını giyecek olmak benim kariyerimde cok buyuk bir adım olacak. Cok buyuk bir kulup, cok taraftarı var. Beşiktaş buyuk bir kulup olduğu, Avrupa’da tanınan bir kulup olduğu icin tabii ki Beşiktaş’a yardımcı olmak, katkıda bulunmak icin geldim” dedi. Milli takım hedefi olduğunu vurgulayan Rebocho, “Beşiktaş, Avrupa’da gozde bir kulup, eğer ben burada başarılı olursam, bu milli takım hedefime ulaşmamda yardımcı olacak” ifadelerini kullandı. “QUARESMA COK BUYUK BİR OYUNCU” Takımda Ricardo Quaresma’nın olmasının kendisi icin buyuk bir avantaj olduğunu vurgulayan 24 yaşındaki oyuncu, “Cok uzun zamandır izlediğim zaten bildiğimiz bir oyuncu. Portekiz’de her oyuncunun idolu olan, buyuk bir oyuncu. Bugune kadar videolarını izliyorduk. Bugun kendisiyle tanışma fırsatım oldu. Uzun zamandır burada, Portekizli olarak benim icin cok buyuk bir avantaj takımda Portekizli birinin olması ve bu kişinin Quaresma olması” şeklinde konuştu. “ELİMDEN GELENİ YAPIP YUZDE YUZUMU VERECEĞİM” Oyun stili hakkında bilgi veren Portekizli oyuncu, “Ofansif bir oyuncuyum, asist yapmayı seviyorum ama tabii ki gorevim takıma ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmak. Hem defansif hem ofansif olarak elimden geleni yapacak, yuzde yuzumu vereceğim. Boyle bir oyuncuyum zaten. Hırslı, cok istekli, cok arzulu bir oyuncuyum, bunu herkes gorecek. Alcak gonulluyum, alcak gonulluluğe ve calışmaya inanıyorum. Sahanın icinde, antrenmanlarda, macta aynı şekilde calışacağım ve takımıma yardımcı olacağım” diye konuştu. “BEŞİKTAŞ’IN FANTASTİK BİR TARAFTARI VAR” Beşiktaş taraftarını daha once duyduğunu ifade eden defans oyuncusu, ”Beşiktaş’ın gercekten fantastik bir taraftarı var, Beşiktaş Avrupa’da bilinen, saygı duyulan bir kulup ama benim buraya gelmemde taraftarın etkisi cok buyuktu. Bu ambiyansta futbol oynamak butun futbolcuların ruyasıdır, arzusudur. Onların o sıcak desteği ile beraber cok buyuk işler yapacağız“ acıklamasında bulundu. Pedro Rebocho beğendiği oyunculara icin ise, “Kendi pozisyonumda soyleyecek olursam Marcelo, Joao Cancelo. On tarafta beğendiğim, hedef aldığım oyuncular da Messi, Ronaldo, Quaresma” dedi. AA __________________