Tigana’ya, gol kralı olduğu gunlere doneceği sozunu veren Ailton, bu yoldaki ilk adımı W.Bremen’e hat-trick yaparak attı. Gonderilmesi gundemdeydi ancak Brezilyalı yıldız bir patladı, pir patladı. Ozel goruşme yapmıştı Beşiktaş’ın devre arasında gondermeyi planladığı Ailton, Werder Bremen’e attığı 3 gol ve futboluyla parmak ısırttı. Bir turlu isteneni veremeyen Brezilyalı golcu, devre arasında teknik direktor Tigana’yı arayıp, “Ailem ve ben kalmak istiyoruz, bana bir şans daha ver'' demiş ardından da hocasıyla İstanbul’da ozel bir goruşme yapmıştı. Fransız calıştırıcı da sambacıya “Kadromda sadece Almanya’da gol kralı olan Ailton’a yer var'' ifadesini kullanmıştı. Ancak hocasına eski Ailton olacağı yolunda soz veren unlu yıldız bunun ilk adımı olarak hat-trick yaptı. Dortmund’a mesaj... Macın bitiş duduğu ile birlikte, hocasının yanına koşan Brezilyalı oyuncu “İşte sozumu tuttum. Gordun mu? Bu daha başlangıc, sana Werder Bremen’deki Ailton’u geri getireceğim'' diye konuştu. Tigana da oyuncuna gulerek, “Bravo, bravo'' şeklinde karşılık verdi. Karşılaşma sonrasında eski takımının soyunma odasına giden Ailton’un, Klose’ye “Dortmundlular benim icin ‘gerek yok Ailton kalsın’ diye pankart acmışlar. Onlara soyleyin Almanya’da her takımda oynarım bir tek Dortmund forması giymem'' şeklinde mesaj verdiği oğrenildi. ‘Ayrılma kararım yok’ Siyah-Beyazlı takımda kalıp, kalmayacağıyla ilgili olarak da goruş belirten sambacı golcu, ayrılma gibi bir niyetinin bulunmadığını soyledi. Beşiktaş’ta ilk hat-trick’ini ozel macta eski takımı Werder Bremen’e karşı gercekleştiren Ailton, “Ayrılma gibi bir kararım yok. Ancak ister burada kalayım, ister Almanya ya da Avrupa’nın başka bir kulubune gideyim gol atmaya devam edeceğim. Cunku benim işim ve en buyuk ozelliğim bu. Zaten bunun icin bana para veriyorlar. Zor gunler gecirdim ancak herşeyin duzeleceğine inanıyorum'' yorumunda bulundu. Bence de Bir Şansı Hak Ediyor ... Ya Sizce __________________