Levent Erdoğan yine şov yaptı!
Beşiktaş0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Levent Erdoğan yine şov yaptı!
-
12-10-2019, 09:34:29Kayıtlı ÜyeDaha once "Teşvik primi etiktir" diyen ve bazı sozleri sansurlenen Beşiktaşlı yonetici, Holosko transferini yorumladı: Kotu oynarsa sahaya inerim! 3.1.2008 ‘Parayı buyutmeyin’ Yonetici Levent Erdoğan yine bomba etkisi yaratacak acıklamalar yaptı. Daha once, “Teşvik primi etiktir”, “Şampiyonluğumuz hayırlı olsun” ve “Ertuğrul Sağlam’ı değil, Samet Aybaba’yı istiyorum” diyerek dikkatleri uzerinde toplayan, BJK TV’deki bazı sozleri sansurlenen Erdoğan, bu kez Holosko transferini masaya yatırdı. Erdoğan, Manisaspor’a odenen bonservis bedelinin buyutulmemesi gerektiğini dile getirdi. ‘Ben hesap sorarım’ Slovak futbolcudan cok umitli olduklarını belirten Erdoğan şoyle konuştu: Beni ve taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratırsa, ilk eleştirileri benden alacaktır. Hatta gercek performansını ortaya koymazsa sahaya kadar iner ondan hesap sorarım. Holosko farklı ozellikleri bulunan bir futbolcu ve takıma katkısı cok olumlu olacaktır. Hatta bu katkı diğer arkadaşlarını da etkileyecek ve onların da performansını yukseltecektir. Fanatik __________________