Brezilyalı golcumuz Bobo, ikinci yarıda şampiyonluk icin tum guclerini kullanacaklarını soyledi Beşiktaşımız'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, siyah-beyazlı taraftarların kendisine gosterdiği ilginin, motivasyonunu artırdığını soyledi. Bobo, Beşiktaş TV'de yer alan roportajında, taraftar icin daha cok gol atmak istediğini belirterek, ''Taraftarın bana olan sevgisi, motivasyonumu bir kat daha artırıyor'' dedi. Brezilyalı oyuncu, taraftarı mutlu etmek icin sahada daha uretken olmak istediğini, boyle sevilmenin de kendisini iyi hissettirdiğini ve ayrı bir calışma hırsı verdiğini dile getirdi. Ligin ikinci yarısında beklentilerin daha da yuksek olduğunu kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, ''Sezonun ikinci yarısında, ilk yarıdan daha iyi bir performans gostereceğiz. Beklentimiz cok yuksek, cok calışıyoruz. Tum gucumuzu kullanarak ikinci yarıda şampiyon olacağız'' diye konuştu. Şampiyonluk yarışına da değinen Bobo, derbi macları sahalarında oynayacaklarını ve bu nedenle rakiplerine oranla daha avantajlı olduklarını ifade ederek, şunları soyledi: ''İlk dort sıradaki takımlar, puan olarak birbirine cok yakın, bu nedenle şampiyonluk yarışı cok cetin gececek. Şampiyonluk şansları birbirine cok yakın. Rakiplerin birbirleriyle oynayacakları derbi maclar, tayin edici olacaktır. Bu konuda biz avantajlıyız, cunku evimizde oynayacağız. İkinci yarıda performansımızı yukseltip, devamlılık yakalarsak şampiyon oluruz.'' YENİ TRANSFER HOLOSKO Bobo, Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko'nun da kendisi kadar yetenekli olduğunu ifade etti. Holosko ile cok iyi ikili olacaklarını vurgulayan Bobo, ''Birlikte cok gol atacağımızı duşunuyorum'' dedi. Slovak oyuncunun Vestel Manisaspor'da kendisini ispatladığını dile getiren siyah-beyazlı oyuncu, ''İyi futbolcular bir arada olunca, iyi futbol ortaya cıkar. Holosko cok hareketli ve hızlı, yeri geldiğinde kenarlara da gidebilen bir oyuncu. Ozellikle deplasman maclarında bu onemli, cunku ev sahibi ekipler cok kapandığı icin hareketli olmanız gerekir. Holosko ile 8'er golumuz var. Ben de boyle uretken bir golcuyle oynayacağım. Hem onun, hem benim gollerim devam ederse kazanan Beşiktaş olur'' şeklinde konuştu. BAYAN TARAFTARDAN SURPRİZ DOĞUM GUNU PARTİSİ 9 Ocak'ta 23. yaşını kutlayacak Bobo, liseli hayranı Begum Subaşı'nın kendisi icin yaptığı surpriz doğum gunu kutlamasıyla bu mutluluğunu erken yaşadı. Tesislere gelen Subaşı, siyah-beyazlı oyuncuya, icinde siyah ve beyaz ciceklerin olduğu kristal bir vazo hediye ederken, getirdiği doğum gunu pastasıyla da Brezilyalı oyuncunun doğum gununu erken kutlamasını sağladı. Surpriz kutlamanın yanı sıra pasta ve doğum gunu hediyesi karşısında duygulanan Bobo, 'Taraftarın bu sevgisi cok hoşuma gidiyor'' dedi. Kaynak: AA 03.01.2008
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "Şampiyon olacağız"