İKİ FOTOĞRAF! 13.01.2008 Beşiktaş bu sene şampiyon olur demiyorum, olacaktır diyorum. Elbette; İddialı konuşmak riskler taşır. Ya Beşiktaş olamazsa. Elbette; O zaman benim kıc ustune oturduğumu, “Hani ne oldu. Beşiktaş şampiyon olacaktı” alaycı seslerini diyeceğim. Bu cok normaldir. Ama birileri de inandığı doğruları soylemek ve savunmak zorundadır. Soylediklerini de bir akıl suzgecinden gecirmek zorundadır. Benim bu soylediklerimi cok basit iki olayla anlatmak istiyorum. Yani iki fotoğraftan soz edeceğim. Konya-Beşiktaş macı. Nobre golunu atıyor. Manzara 1; Saha icinde tum takım cılgınca seviniyor. Yani oynayanlar sahada kenetleniyor. Manzara 2; Saha kenarında yani yedekler kulubesinde oynamayan oyuncular birbirleri ile sarmaş dolaş olmuşlar. Bu tablo cok mu onemli derseniz şunu derim; Evet...Cok onemli. Bu tablonun adı takımdaş olmaktır. Hatırlayın; Beşiktaş şampiyon olduğu her yıl (Bu başarılı olan her takım icin altın kuraldır) sahada ki ve saha dışında ki futbolcular bir aile gibiydi. İşte bu ışık benim icin şampiyonluğun ışığıdır. Beşiktaş en zor işi başardı. Bundan sonrası teferruattır!.. sporx K.K abimizin coğu goruşunu eleştirmişimdir,lakin yedek klubesindeki futbolcularımızın hep birlikte yukarı fırlamaları bnmde dikkatimi cekmişti... Sanırım yıllardır dile getirdiğimiz kolej havası,E.S ile gercekten sağlanmaya başladı...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- İkİ FotoĞraf! [k.k] >>>>>>>>