Kartal'ın genc savunmacısı İbrahim Kaş, carpıcı acıklamalarda bulundu: 'Eksiklerimiz olabilir ancak paniğe gerek yok. Biz buyuk bir takımız, defansta sorun yaşamayız.' 18.1.2008 'Kadromuz geniş' Beşiktaş'ın genc yıldızı İbrahim Kaş, Kasımpaşa karşılaşması oncesinde FANATİK'e carpıcı acıklamalarda bulundu. Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan ve Baki Mercimek'in yokluğuna karşın savunmada buyuk bir sorun yaşanmayacağını belirten İbrahim Kaş şoyle konuştu: Biz buyuk bir takımız. Cok geniş bir kadroya sahibiz, her oyuncunun alternatifi var. Keşke eksik arkadaşlarımız da aramızda olsaydı. Ancak biz gerekeni yapacağız, Kasımpaşa'yı yenip yolumuza devam edeceğiz... 'Sembol olmak istiyorum' "Ben Beşiktaş'ın altyapısından yetiştim. Bu durum bana farklı gorevler yukluyor. Metin, Ali, Feyyaz gibi sembol olmuş isimler arasında anılmak, kalıcı olmak amacındayım. Defans bolgesine transfer yapılacağı haberleri var. Bu tamamen yonetimin ve teknik heyetin kararıdır. Benim işim cıkıp oynamak. Hocam bana formayı teslim ettiği surece elimden geleni yapmak zorundayım. Bu sene cok iyi konsantre olduk. Takımda herkes inanıyor. Şampiyonluğun en buyuk adayı biziz." 'Sağlam adaletli' "Ertuğrul Sağlam adaletli bir hoca... Herkese eşit mesafede ve kim hak ediyorsa formayı ona veriyor. Cok calışan takıma giriyor. Benim en buyuk avantajım, defansta birlikte oynadığım Gokhan Zan, İbrahim Toraman gibi ağabeylerimin tecrubesinden faydalanmak. Gecen yıl kiralık olarak Kocaelispor'da oynadım. Bu benim icin buyuk bir tecrubeydi. Hem Beşiktaş formasının kıymetini anladım, hem de İkinci Lig'de 35 karşılaşmada gorev yapıp buyuk bir tecrube edindim." Kaynak __________________