Tek sebep Ruştu
Beşiktaş0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Tek sebep Ruştu
-
12-10-2019, 09:27:02Kayıtlı ÜyeBeşiktaş’la yollarını ayırmaya hazırlanan Hakan Arıkan, Ruştu’nun golgesinde kaldığı icin ayrılma kararı aldığını bildirdi. Yonetimle goruşen başarılı file bekcisinin, “Mutlu olacağım bir kulube gitmek istiyorum” dediği oğrenildi.. Siyah-beyazlı kuluple ic transferde anlaşma sağlayamayan ve rotasını Galatasaray’a ceviren Hakan Arıkan’ın, takımdan ayrılmayı duşunmesindeki en buyuk sebebinin Ruştu Recber olduğu ortaya cıktı. Tecrubeli file bekcisinin, Beşiktaşlı yoneticilerle yaptığı goruşmelerde, maddiyattan daha fazla artık ikinci adam olmak istememesi nedeniyle kuluple bağlarını koparmayı planladığını soylediği vurgulandı. Ruştu ile hicbir problemi olmadığını kaydeden Hakan’ın, “Ruştu ağabey gercekten cok durust ve cok iyi kaleci. Ancak ben de birinci kaleci olmak, kendimi kanıtlamak, yeniden milli takıma yukselmek istiyorum. Beni hem maddi hem de manevi acıdan memnun edecek bir takımla anlaşmak en doğru karar olur” ifadelerini kullandığı oğrenildi. Sinan gundemde Beşiktaş yonetiminin ise sezon sonuna kadar Hakan Arıkan’ı ikna etmeye calışacağı, başarılı kalecinin gitmesi durumunda alternatif planları devreye sokacakları bildirildi. Hakan’ın ayrılması halinde devre arasında kiralanan Ramazan Ozcan’ın bonservisini almayı duşunen yonetimin, Standard Liege forması giyen Sinan Bolat’a da teklif gotureceği ifade edildi. Hakan Arıkan ayrılırsa kaleci problemini Teknik Direktor Mustafa Denizli’nin vereceği rapora gore cozecek olan Beşiktaş yonetimi, genc Korcan’ı da ucuncu file bekcisi olarak kadroda tutacak. Kaynak:AjanSpor __________________