Beşiktaş aradığı 10 numarayı Bursa’da buldu. Teknik patron Denizli, basına farklı acıklama yapmasına rağmen genc yıldızın transferi icin duğmeye basıldı Alıntı:
Beşiktaş, sezon başında transferi buyuk gurultu koparan Tabata ile sozleşmesi ikinci kez dondurulan Delgado ile yollarını ayıracak ve yerine Turk futbolunun yukselen değeri Bursasporlu Volkan Şen’i renklerine katacak. Denizli, Başkan Yıldırım Demiroren’e Bursaspor’un genc futbolcusu Volkan’ın alınması halinde takımda 10 numara sorununun kalmayacağını soyledi. Cok istiyorum 10 numara sıkıntısı ceken Denizli, onceki gun, “Durumu kritik olan takımların futbolcusunun ismini yonetime vermem. Bu doğru olmaz” dese de Bursaspor’un yıldızı Volkan’ın transferinin gunler ocesinden gundeme geldiği bildirildi. Denizli’nin başkana, “Ne olursa olsun Volkan’ı kadromda gormek istiyorum. Her turlu fedakarlığı yapın” dediği bildirildi. İtalya'da iş bitti Bu goruşmenin ardından harekete gecen yonetim, gectiğimiz hafta icinde bu transferi buyuk oranda bittirdi. İtalya’ya yoneticilerle birlikte giden Volkan’ın menajeri Ahmet Bulut, “Siz once Bursaspor ile anlaşın. İstanbul-Bursa arası 1 saat. Volkan’ın Beşiktaş’a gelmesi de bir saat surer” diyerek transferin buyuk oranda bittiğini acıkladı. Şimdi Bursa ile masaya oturulacak.
Kaynak: Ajans Spor